Press "Enter" to skip to content

Antwoord op je vragen over co-creatie, online én social marketing?

Op dinsdagochtend 4 juli organiseren mijn collega’s en ik een seminar over de laatste ontwikkelingen in co-creatie, online én social marketing. De opbrengst gaat naar Stichting Burns Turiani. Nieuwsgierig waar het precies over gaat? Lees vlug verder!

Sprekers van 3 top internet bureaus!
De sprekers komen van goeden huize en hun onderwerpen mogen er zijn. Je wordt bijgepraat over verleiden op internet (conversieverhoging!), trends in social media en de kracht van co-creatie.

1. Mr Harder
Kristian Esser van Mr Harder geeft een interactieve trendpresentatie waarin je helemaal wordt bijgepraat over de allerlaatste online ontwikkelingen met tal van interessante voorbeelden op gebied van social media. De presentatie maakt de ontwikkelingen in het nieuwe media landschap inzichtelijk en inspireert tot nieuwe ideeën!
www.misterharderblog.com

2. Favela Fabric
Sander Dullaert van Favela Fabric geeft inzicht in de kracht van co-creatie. Sander gaat in op Social business design. In een wereld waarin alle business social wordt moeten organisaties op nieuwe manier leren samenwerken met hun stakeholders. Hoe je dit zou kunnen doen laat Sander zien aan de hand van cases, filmpjes en learnings van Favela Fabric.
www.favelafabric.com

3. Concept7
Stefan Wobben van Concept7 schreef met zijn collega’s een boek met de titel ‘Zo kan het ook’. Stefan heeft jaren ervaring met optimalisatie van gebruikersvriendelijkheid van websites en conversieverhoging. Op 4 juli gaat Stefan in op Persuasive design en verleiden op het internet.
www.concept7.nl

Sla 3 vliegen in één klap!
Verrijk je kennis, kom gezellig op 4 juli met me praten én steun het goede doel tegelijk. Het seminar vindt plaats in congreshotel Mooirivier, Oude Oever 10 in Dalfsen (www.mooirivier.nl). Je bent van harte welkom vanaf half 10 ’s morgens. Het seminar wordt aan het eind van de morgen afgesloten met een lunch.

Geef je nu op!
Stuur een e-mail naar: turiani@menzis.nl. Je ontvangt dan informatie over hoe je kunt betalen. Opgeven graag vóór 28 juni 2011. Wees er snel bij, want er zijn maar 100 kaarten beschikbaar.

Hoop je te zien!

Bjorn

Be First to Comment

Geef een reactie