Press "Enter" to skip to content

Waar is Frank Kramer als je hem nodig hebt?

Bubba The Love Sponge. Vrij vertaald: Bubba de liefdesspons. Dat is nog eens een leuke opgave voor Hints. De uitdrukking op het gezicht van de B-artiest die deze opgave krijgt is onbetaalbaar.

Wat is een Bubba Love Sponge? Gebruik je dat misschien onder de douche? Of gaat je auto er mooier van glanzen? Toen ik voor het eerst hoorde moest ik aan SpongeBob denken. Als in, Bubba the Love Sponge, de glijer van een onderzeese latino die alle vrouwtjes voor de neus van onze vrolijke gele vriend weg kaapt. Maar niets is minder waar.

Bubba the Love Sponge is, of in ieder geval was,  de beste vriend van Hulk Hogan. Dat verklaart misschien de gekke naam. Waar je mee omgaat, wordt je mee besmet. Bubba en Hulk waren in het nieuws van de week. Er is een tijd terug een sextape opgedoken met Hulk Hogan en de ex-vrouw van Bubba in de hoofdrol. En hij vond het prima want ze waren toch bijna gescheiden. Sterker nog: zijn stem is te horen op het bandje. Want waar je mee omgaat, wordt je mee besmet.

Maar dat is allemaal niet belangrijk. Want: hoe kom je in godsnaam aan zo’n naam? En waar is Frank Kramer als je hem nodig hebt?

2 Comments

  1. mack mack 14 oktober 2012

    Frank Kramer, de grillige linkerspits van Telstar…

  2. Bjorn Bjorn Post author | 14 oktober 2012

    Hij liep altijd een Boggle-patroontje door de 16 voordat hij scoorde.

Geef een reactie