Press "Enter" to skip to content

Vanessa Paradis

Ik was 15 en verliefd op Vanessa Paradis. Zij ook op mij. Be my baby gaat over ons. De afstand Groningen – Parijs was uiteindelijk te groot. Onze verliefdheid is buiten de pers gehouden. Daar ben ik Lenny Kravitz nu nog dankbaar voor.

Lenny was onze bliksemafleider. Vanessa had met hem een plaat gemaakt. En daardoor waren de geruchten over een relatie niet van de lucht. Lenny en ik konden er wel om lachen.

Hij zei dan “Hey, baby, let love rule”. Ik zie hem nog staan met open armen. Lachend. Ik kon dan niet achterblijven en zij tegen Vanessa: “Are you gonna go my way?” Als dank voor bewezen diensten heb hem die vraag gegeven voor een liedje. Royaltyvrij.

Uiteindelijk was onze verliefdheid niet bestand tegen een of andere Parijse charmeur. Best jammer. Maar ach. Na een paar maanden liet hij haar achter met een gebroken hart.

Zo is ze in de armen van Johnny Depp terechtgekomen. Ik moest een beetje gniffelen toen ik dat hoorde. Echt iets voor haar om te trouwen met een jeugdidool. Ik ben blij voor haar.

Dat maakt haar trouwens ook een uitstekende buurvrouw. Vanessa zelf is heel leuk als buurvrouw. Maar met Jack Sparrow als buurman wordt ieder kinderfeestje een succes.

5 Comments

 1. mack mack 16 juni 2011

  Dit logje is te mooi en verdient dus een taalkundige verbetering in de derde alinea. Zij/zei.

  Je bent zelf ook niet slecht terecht gekomen, al kan ik me voorstellen dat E. het niet waardeert als je een poster van haar boven je bed hangt.

  • Bjorn Bjorn Post author | 17 juni 2011

   Ik kan wel verwijzen naar de naam van mijn blog. Maar die grap heeft een baard langer dan Sinterklaas. Dank!

  • Bjorn Bjorn Post author | 17 juni 2011

   En Eleanor vindt dat niet erg hoor. Maar een weekendje Parijs zit er niet in…

 2. Kwebbel Kwebbel 21 juni 2011

  Destijds deed Lenny het nog met Denise Huxtable 😉

  • Bjorn Bjorn Post author | 23 juni 2011

   Hahahahaha 🙂 klopt!

Geef een reactie