Press "Enter" to skip to content

Tigertje spelen

Bijzondere sport op televisie dit weekend. Tiger Woods biedt de wereld zijn excuses aan omdat hij zijn vrouw heeft bedonderd. Sympatiek. Maar niet nodig.

Zolang Tiger het niet mijn tijgerinnetje doet, dan mag jij zijn holes in one oefenen met wie hij dat wil. Slim is het natuurlijk niet, maar zolang ik er geen last van heb…

Hoewel. De afgelopen tijd was er geen ontkomen aan Tiger’s sexschandaal. Het was overal. Op internet. Op televisie. Ik heb zelfs sportvliegtuigjes met bannieren over Tiger’s escapades voorbij zien komen.

Het dieptepunt was de liveverbinding met het huis van Tiger’s schoonmoeder. Voor het oog van de wereld werd zij met een ambulance afgevoerd met een hartaanval. Het was bespottelijk.

Is dat allemaal Tiger’s schuld? Nee, het ligt aan de eikel met een camera die onder de leugen van vrijheid van meningsuiting en vrijheid van nieuwsgaring beroemdhedenporno de wereld in pompt.

En misschien is het niet eens die eikel met een camera. Misschien is het de technicus in het busje, de producer achter zijn bureau of de presentator in de studio. Het maakt mij niet uit. Als één van deze mensen maar op staat en zijn verantwoordelijkheid neemt. En de stekker uit deze onzin trekt.

Wij kunnen er zelf ook wat aan doen. Koop de producten uit de reclames rond het programma niet. Zet de televisie uit. Of schrijf desnoods een ingezonden brief.

Go Tiger

2 Comments

  1. mack mack 22 februari 2010

    Kijk Bjorn, je mag dan wel een marketing manager zijn, maar jij deugt. En sexverslaving? Dat hebben alle mannen toch? Kwestie van een sterke geest.

    • Bjorn Bjorn 23 februari 2010

      Tiger moet niet kutten. Hij moet bij zijn eigen wijffie putten.

Geef een reactie