Press "Enter" to skip to content

Sven Kramer is een hobbelend Wii-mannetje

Ik krijg weinig mee van deze Olympische Spelen. Dat komt door het tijdsverschil. Doordeweeks ga ik ’s nachts geen schaatsen kijken. Gelukkig kan ik overdag wel heel hard lachen om de promo’s die vóór de sportprogramma’s zitten.

Blijkbaar heeft de NOS alle olympiërs half januari samengedreven in een studio. Onder – ongetwijfeld – grote dwang moesten ze vrolijk doen, springen en rennen op de plaats. Ik geloofde het eerst niet. Ik heb een halve week gedacht dat het look-a-likes waren. Uiteindelijk herkende ik zonder twijfel Sven Kramer, Ireen Wüst én Bob de Jong. Ze waren ze dus wel.

Ik bescheur me werkelijk om deze filmpjes.  Ik moet steeds denken aan Wii Sports. De olympische sporters lijken heel veel op de poppetjes in de Wii. Je ziet eigenlijk alleen hun hoofden. Die zijn naar verhouding minstens 2 keer te groot en door de belabberde graphics hobbelen ze een beetje door het beeld.

Als over 2 jaar in London hobbelen een olympische discipline is, dan sturen we onze olympische winterhelden. Wij pakken gegarandeerd gouden, zilver, brons en alle olympische diploma’s.

Met dank aan de NOS.

2 Comments

  1. Kwebbel Kwebbel 21 februari 2010

    Hobbelen kan ook in de sneeuw. Zou Sven goed kunnen langlaufen denk je?

    • Bjorn Bjorn 22 februari 2010

      Vast! Met die sneeuw van de laatste tijd

Geef een reactie