Press "Enter" to skip to content

My Way

Ik vouw de was op. Frank Sinatra zingt My Way. Ik leg een onderbroek op een stapel met andere onderbroeken. Opeens heb ik het. De code is gekraakt. Ik weet het geheim van My Way.

My Way is een grote hit op uitvaarten. De overledene pakt nog even het spotlicht om zijn leven en persoon goed neer te zetten. Hij deed het op zijn manier.

En – laten we eerlijk zijn – dat is bijna nooit verkeerd. Bovendien, als je iets verkeerd doet, doe het dan op je eigen manier fout en niet op die van een ander. Er is altijd wel iemand die het voor je goed praat met een anekdote, verhaal of leugen.

Regrets, I’ve had a few
But, then again too few to mention

Ook al heb je spijt van meer dingen dan je je kunt herinneren. Niemand draagt het je na. Want je hebt spijt op je eigen manier.

My Way en de uitdrukking “Over de doden niets dan goeds” zijn een hemels koppel.

6 Comments

 1. M.Tap M.Tap 28 februari 2012

  Regrets I’ve had a few
  But, then again too few to mention.

  Nummer was leuker (sappigere) geweest als hij zijn ‘few regrets’ juist wel nader had omschreven. Maar aan de andere kant was het te persoonlijk geworden en het nummer niet meer voor iedereen geschikt op uitvaarten. Bovendien mag een nummer ook niet te lang worden. 🙂

  • Bjorn Bjorn Post author | 28 februari 2012

   Precies!!

 2. mack mack 5 maart 2012

  Je kunt je dankzij frank nog op het nippertje onsterfelijk maken.

  • Bjorn Bjorn Post author | 5 maart 2012

   @mack, hoe?

 3. mack mack 7 maart 2012

  Gewoon, door het op je uitvaart te laten draaien. Je kunt tijdens je leven een grijze muis zijn geweest, dankzij Frank eindigt het dan toch nog goed.

Geef een reactie