Press "Enter" to skip to content

Mijn beroemde buuv

Ik ben de pubertijd al lang voorbij. Maar soms word ik toch nog een beetje verliefd op een leuke actrice of presentatrice. Dat is een beetje zielig voor iemand van 31. Ik weet het. Dus heb ik heb ik de “beroemde buuv'” bedacht.

Stel: ik zie Katherine Heigl op tv. Ik wil eigenlijk *schwing!* roep à la Wayne’s World, inclusief de heupbeweging. Maar dat doe ik niet. In denk: “leuke buurvrouw”. Ik onthoud dat. En als ik de dag erna – ik roep maar wat – Carice van Houten zie, dan denk ik weer “leuke buurvrouw”.

Zo ontstaat op den duur een leuk buurtje met Holly- en Hillywoodsterren. En je weet hoe ze daar wonen. Erg mooi. Op stand. Groots. En luxueus. Het is – zeg maar – een gratis upgrade van je woongenot. De buurhond wordt uitgelaten door een leuke buurvrouw en je overwaarde gaat tijdens de crisis door het dak.

Volgens mij heeft Eleanor daar geen problemen mee. Zij weet hoe ik sinds pakweg 10 Jaar Voor Eleanor in de huwelijksmarkt lag. De kans dat ik meer dan 0 op het rekest krijg bij Carice of Kartherine is verwaarloosbaar.

Werkt je eega wel tegen dan kun je het idee ook loslaten op bekende mannen. Heb je altijd al Bruce Springsteen als buurman willen hebben? Nu kan het. Dankzij je vrouw.

Als je in het najaar de sloot staat schoon te maken, kun je mooi even over The River lullen.

Wie zou jij als beroemde buuv’ willen hebben?

5 Comments

 1. David David 4 januari 2010

  Scarlett Johansson is van harte welkom! 🙂

 2. Smitsky Smitsky 4 januari 2010

  Mag buurman ook? Dan ga ik voor George Clooney. Mogen het ook meer buurmannen zijn? Doe Denzel Washington dan maar erbij.

 3. Eva Eva 4 januari 2010

  Hee, ben jij ook verliefd op een ander? Gunst, wat een toeval. Ik word niet gauw verliefd op bekende lui. Doe mij mijn echte buurman maar 🙂

  • Bjorn Bjorn 4 januari 2010

   @Eva Alleen als de tv aan staat
   @Smitsky Lekker, een buurman met Nespresso
   @David Scarlett is door de ballotage

 4. Margo Margo 5 januari 2010

  Ik wil eigenlijk het liefst helemaal geen buren! 🙁

Geef een reactie