Press "Enter" to skip to content

Madonna 50

Madonna schijnt 50 te worden. Ik zal niet roepen dat ik haar nog steeds een “lekker wijf” vind. Dat vind ik een beetje plat. En dit stukje gaat niet over haar borstomvang. In je pubertijd is het wel leuk dat ze zich af en toe schaars kleed. Maar ja. Dat houdt een keer op.

Veel ouder
David Bowie werd een jaar of 12 geleden 50. Ik weet dat ik dat toen gigantisch oud vond. Hij is nu 62. En da’s véél ouder!

Eigen muziek?
Haar eigen muziek maakt ze ook al jaren niet meer. Heeft ze eigenlijk nooit gedaan. Ze heeft altijd heel slim haar eigen muziek laten maken. Het gaat bij haar voornamelijk om de schandaaltjes. En altijd met kruizen. Brandende kruizen in “Like a prayer”. Blote kruizen in haar boek, films en video’s. En kruizen om aan te hangen op het podium. Maar dat krijg je als je de voornaam van de Heilige Maagd leent.

Big Brother?
Eigenlijk was Madonna de eerste die we alleen bij haar voornaam kenden. Ze heet officieel Madonna Louise Veronica Ciccone. Ze is eigenlijk een reality celebrity avant la letre. Maar dan eentje die blijkbaar toch iets kan. Anders hou je het geen 30 jaar vol. Eigenlijk was Elvis de enige die dat voor haar overkwam. En die noemden we liever The King.

Wat doe je als fan als Madonna Sara ziet?
Zet je een plaatje op? Kijk je naar Who’s that girl op SBS? Bekijk je haar boek nog eens een keer? Brand je een kaarsje? Adopteer je een extra Foster Parentskindje? Doe je je favoriete Kabalah-bandje om? Of denk je aan Lourdes en hoe moeilijk ze het wel niet moet hebben met zo’n moeder. Ik vraag me vooral af of ze ook een pop in de tuin heeft.

Madonna 50 jaar.
Toeteren maar!

Be First to Comment

Geef een reactie