Press "Enter" to skip to content

Ik wil een afgeragde 911

In een volgend leven wil ik Hank Moody zijn. Ik geef het niet graag toe, maar ik kan er niets aan doen. Het is wat het is.

Hank Moody is de hoofdpersoon in Californiacation. Hij heeft een aantal jaren geleden een succesvol boek geschreven. En daar profiteert hij nog elke dag van. Hij heeft veel niet-monogame relaties met te jonge vrouwen.

Dat is voor veel mannen al reden genoeg. Voor mij is kunnen rijden in een afgeragde 911 al voldoende reden. Ik vind Hank alleen al een superheld omdat hij laid back is.

Er is geen probleem groot genoeg of Hank kan er schouderophalend tegenaankijken. Onderbouwd met een one-liner die zelfs een aarsbeving op Haïti met het grootste gemak relativeerd.

Te goed bij de vrouwtjes, groots, meeslepend en pis die niet gauw lauw wordt. Eigenlijk alles dat ik niet ben. Ach, over 10 jaar ben ik vast da bomb met mijn oldtimer Ford Focus Stationwagon.

5 Comments

 1. David David 6 februari 2010

  Californication is de meest kutte serie van de afgelopen jaren.

 2. mack mack 7 februari 2010

  Wegens onwetendheid heb ik hem even gegoogled. ’t is net Don Johnson.

 3. Bjorn Bjorn 8 februari 2010

  @David, Sterk argument! :p
  @Mack, Don Johnson (als Sonny Crocket) bestreed drugs. Hank Moody doet aan drugs. En hij lijkt meer op die FBi-agent uit The X-files

 4. mack mack 8 februari 2010

  Mulder? Mijn Alter-ego van vroeger?

Geef een reactie