Press "Enter" to skip to content

Ik kan er met mijn iPad niet bij

Apple heeft iets nieuws bedacht. Een hele grote dunne iPhone waar je niet mee kunt bellen. Dat hoeft ook niet, want ik bel eigenlijk veel te weinig met de mijne. En dan kun je er nóg uren per dag zoet mee zijn. Hij is alleen zo groot.Ik zag Steve Jobs ermee in handen staan. Hij is zo groot als een fotolijstje. En met die stockfoto als wallpaper lijkt hij erg op een fotolijstje dat bij de plaatselijke schoolfotograaf in de vitrine ligt. Het lijkt speelgoed waar het kind nog te klein voor is.

Kijk, als het echt een grote platte iPhone is, dan is het bij voorbaat al een beregeil apparaat (excusez-moi le mot). Dat staat buiten kijf. En ik wil hem natuurlijk graag hebben. Ik zie er een soort thuisagenda schrap mediacenter schrap leesplankje in. Ik zie hem hier al op tafel liggen.

Dan moeten we natuurlijk wel goed oppassen dat de kinderen er niet mee aan de haal gaan. Ik heb het wachtwoord op mijn iPhone al moeten veranderen omdat Elke voor me aan het twitteren was. Het is ook verstandig om hem een flink eind uit de buurt van bekers drinken te houden. Het gaat er zó overheen.

Voor de rest zitten er genoeg voordelen aan om hem  aan Eleanor te ‘verkopen’. En anders krijgt ze hem gewoon van mij. Huwelijkscadeautje.

Heb ik aan het altaar wat te doen :p

15 Comments

 1. Ricardo Ricardo 27 januari 2010

  Het ding zal het in een docking ook goed doen als fotolijst 🙂 En tijdens de ceremonie hou ik hem wel voor je vast 😉

  • Bjorn Bjorn 27 januari 2010

   Tnx! We moeten het natuurlijk wel documenteren 🙂

 2. zustertjen zustertjen 28 januari 2010

  Ik wilde zeggen “mannen!”,maar moet toegeven dat ik er ook bg van dreig te worden. En de prijs valt ook nog wel mee, maar ik ben al getrouwd.Wat nu?

 3. Smitsky Smitsky 28 januari 2010

  Zag hem voorbijkomen op tv. Yep, ik word er hebberig van. Gelukkig mag ik zelf bepalen of ie er komt. Niks geen getrouw enz. enz.

 4. mack mack 28 januari 2010

  Van consumenten zoals jij, moet Apple het hebben.

 5. Margo Margo 29 januari 2010

  Er wordt geklaagd dat je er niet mee kunt bellen en niet mee kunt fotograferen. Maar wie gaat er met zo’n ding aan z’n oorzitten of voor zijn hoofd houden? Ik niet. Maar verder is het een leuk speeltje. Ik wacht wel op de GS.

 6. Frans Frans 31 januari 2010

  Oops … @ Margo bedoelde ik 🙂

 7. Bjorn Bjorn 31 januari 2010

  @Eva, hij is briljant. Ga ik doen! 😉
  @Frans, handig zo’n windscherm aan je oor!

 8. mack mack 1 februari 2010

  Ik raak helemaal van m’n padje.

 9. Frans Frans 1 februari 2010

  @ Bjorn

  Ik doe dan toch liever bellen met m’n paraplu.

  • Bjorn Bjorn 1 februari 2010

   Dan toch liever droog dankzij mijn iPad 😉

 10. Xiwel Xiwel 2 februari 2010

  Het lijkt me best lastig dat je zo’m groot ding de hele tijd in je handen moet houden. Daar zouden ze een uitklapbare standaard bij moeten leveren. En als ze dat doen, dan kan in die stanaard meteen een goed toetsenbord en bijvoorbeeld een DVD-speler. Of had ik zo’n constructie al 10 jaar terug in mijn bezit en noemde men het toen een laptop? 🙂

  • Bjorn Bjorn 2 februari 2010

   Je hebt de iTop bedacht. Gefeliciteerd!

Geef een reactie