Press "Enter" to skip to content

Ik heb een nieuw verfje nodig

Ik heb een paar blogs van de afgelopen tijd nog eens nagelezen. En ik baal een beetje. Ik kom niet helemaal uit de verf.

Ik schilder mijzelf regelmatig af al een te dikke nerd die onder de plak zit bij zijn aanstaande en zijn kinderen. En dat is niet waar. Nou zullen mannen die onder het plak zitten dat altijd ontkennen. Maar bij mij is dat toch echt anders. Eleanor en de meiden hebben mij gewoon goed onder de duim. Da’s iets heel anders.

Bovendien ben ik niet echt dik. Ik heb een zwembandje waar wat lucht uit mag, maar voor de rest ben ik nog steeds de jonge god die ik in de ninetees was. Het is in ieder geval niet iets wat een beetje bewegen en verstandig eten niet kan fixen.

Al een tijdje probeer ik mijzelf neer te zetten als een personal brand. Da’s amerikengels voor leuke dingen over jezelf vertellen. Ik wil eigenlijk heel graag vertellen dat ik aardig en creatief ben. Toen ik mijn blogs teruglas, ontdekte ik dat dat niet helemaal terug.

Daarom gooi ik het roer om. Vanaf vandaag alleen maar creatieve uitspattingen. Kan ik iemand nog ergens mee helpen?

4 Comments

 1. Smitsky Smitsky 20 januari 2010

  Misschien… Ben net aan het klodderen geweest, met krijtverf. Nu is de verf op. Zal ik weer bestellen via het internet of toch maar eens ouderwets gaan winkelen? Of bedoel je dit soort hulp niet?

 2. David David 20 januari 2010

  Ik kan wel een nieuwe kreet voor naast m’n logo op het blog gebruiken.
  Doe ’s gek, jij copywritende marketeer.

 3. Emma Emma 20 januari 2010

  Ik vind dat juist wel uit je blogs komen, dat je aardig en creatief bent. En dat je helemaal niet onder de plak zit.
  En dat je wat te dik bent, dat valt toch ook wel mee? Die koeken moesten gewoon op!

  Dus stil maar.

 4. Bjorn Bjorn 20 januari 2010

  @Smitsky Ik zou er een oud manuscript van Da Vinci bijhalen en in het bos rozebottel, tijm, munt en denneappel scoren. En volg Leo’s recept voor prachtig paarse okerkleuren.

  @David “Ouwe lullen moeten dood” Dat lijkt mij wel in de lijn van je blog

  @Emma Jij bent die enige die tussen de regels door leest dat ik op zoek ben naar een complimentje. Dankjewel. Ik ben blij dat de naam Emma 2 keer is gesneuveld op de longlist. Anders had ik steeds aan een dochter moeten denken als ik je blogs, tweets en reacties lees.

Geef een reactie