Press "Enter" to skip to content

Een hap uit de stroopwafel

Wanneer ik thuis werk, kan ik het snoepen slecht laten. Ingewikkelde problemen in de wereld van haarden, föhns en vrijstaande fornuizen lossen zich prettiger op als je een paaseitje, biscuitje of stroopwafel naar z’n grootje knaagt. Dat is algemeen bekend.

Bovendien moet gezegd worden dat de nu lege verpakking stroopwafels al erg lang in de kast lag. Geopend, dus heb ik de wafels behoed voor een slof einde in de kliko. Ik offer me graag op zodat mijn huisgenoten zonder teleurstelling echt iets lekkers eten wanneer ze lekkers eten.

De laatste wafel was niet compleet. Eenmaal achter de kiezen bedacht ik me dat er een halfrond stuk miste. Een hap, zeg maar. Ik kan me niet voorstellen dat E, M of The Next Generation 5 stroopwafels uit de verpakking haalt om de laatste te proeven en terug te leggen. Wanneer zij die moeite doen, gaan de koekjes op. Vast genetisch bezwaard van vaders kant.

Zou ik de laatste stroopwafel hebben gedeeld met een medewerker van de koekjesfabriek? Ik denk er al dagen aan voor het slapen gaan.

Be First to Comment

Geef een reactie