Press "Enter" to skip to content

Gooi die dj’s eruit!

Kan Radio2 tijdens de Top 2000 niet doen als Sky Radio? Gewoon de hele lijst afspelen en geen gelul tussendoor? Ik stoor me daar namelijk enorm aan.

Het kan mij geen barst schelen waarom iemand La Ballade de Gens Heureux wil horen. Vier van de negen inzendingen zijn namelijk van 50ers die op dat plaatje met een lokale lellebel hun eerste steamy momenten hebben gehad. Op vakantie in een tentje  in Frankrijk.  En dat wil ik niet weten. Hou het gefuns in een tentje alsjeblieft voor je!

De rest komt niet verder dan: “Wat staat er toch veel goeie muziek in de Top 2000!” Ja, dat is waar. Als je aan veel Nederlanders vraagt welke muziek zij leuk vinden, dan is de kans groot dat er ook muziek tussenzit die jij leuk vindt. Tenzij je vleermuisdiep in de gothic, plasserdiep in de polka of harphoog in de klassieke muziek zit.

Ik heb een tip voor Radio2: Geef de dj’s vrij vanaf Kerst.

Omdat je geen gelul meer tussen de platen hebt, kun je op Oudjaarsavond om 6 uur Bohemian Rhapsody draaien. En kunnen we gewoon naar de oudjaarsconference kijken zonder de beste platen te missen.

6 Comments

 1. mack mack 1 januari 2010

  Hier zit zeker wat in. Ik vind het commentaar van Leo Blokhuis altijd wel prettig. Vooral omdat ik het stiekem onthoud en het iemand anders over een half jaar eens voor zijn voeten gooit. Zoo hee, die Mack, dat is een autoriteit!

  Gelukkig nieuwjaar!

 2. Bjorn Bjorn 1 januari 2010

  Precies. Top 2000 a go go op tv is wel leuk. Juist omdat ze het niet te serieus nemen.

 3. David David 2 januari 2010

  Ik heb hier op de pc een map met de naam ‘ouwe meuk’, met daarin pakweg driekwart van de beste honderd van de Top2000.
  Kan hem het hele jaar door luisteren, zonder gelul van overbetaalde ouwehoeren.
  Ideaal.

 4. Xiwel Xiwel 2 januari 2010

  De top-2000 moet net als vroeger door een vakjury samengesteld worden. En als dat gebeurt, dan luister ik waarschijnlijk nog niet. Mytube is veel gevarieerder en staat het hele jaar door gereed.

 5. Kwebbel Kwebbel 2 januari 2010

  Mee eens. En maar blijven leuteren door mooie intro’s heen tot het zingen begint. Kop dicht! denk ik dan.

 6. Margo Margo 5 januari 2010

  Dat is de reden dat als ik de radio aan heb, alleen in de auto, ik uitsluitend Sky heb opstaan. Dat geneuzel over niets vind ik in de top 2 staan van meest irritante dingen! Reclame tussen films door op de commerciële oproep staat ook in de top 2.

Geef een reactie