Press "Enter" to skip to content

Geldboom

De Rabobank heeft mij een nieuwe creditcard gestuurd. Volgens mij was er niets mis met de oude. Ik kon er nog gewoon cd’s mee kopen bij Bol.com en hij zag er nog altijd mooi goudkleurig uit. Eén keer zwaaide ik ermee en grapte ik dat ik een goldcard had. Geritseld door Jochem de Bruin. Himself. Vlak voordat hij gedwongen naar Zweden verhuisde.

Een grof schandaal, trouwens. We zitten nu opgescheept met ontzettend irritante filmpjes van Fatima Morera de Mello. Een vrouw die net zo mooi is als haar naam, maar ik pruim die irritante borstklopperige filmpjes van mijn boerenleenbank niet. Hoewel Fatima in een wetsuit niet verkeerd was. Daar verslaat ze Jochem en zijn blauwe pak met een straatlengte. “Borstdikte” is zelfs voor mij een flauwe woordspeling.

Maar goed, mijn creditcard. Daar staat een boom op. Staat er dan toch een geldboom in mijn tuin? Even Edwin Rutten bellen. Ome Willem, ik moet plassen!

PS: Dit soort pagina’s mogen dus nooit in je zoekmachine opduiken!

2 Comments

  1. Kwebbel Kwebbel 18 juni 2007

    Die pas van mij heb ik direct de la in gedonderd want ik gebruik hem amper. Soms op vakantie om de overgang op een rare brug in Denemarken ofzo mee te betalen.
    Zie dan ook dankzij jou dat er een boom op staat hahaha 🙂

  2. Bitfreak Bitfreak 22 juni 2007

    Ik heb hem ook gekregen, er zit nu een chip met pincode op of zo. Leuk gevonden die URL 🙂

Geef een reactie