Press "Enter" to skip to content

Freddie Mercury en de overbite van Luis Suarez

Vandaag las ik op de Twitter van een collega dat Freddie Mercury vandaag 19 jaar dood is. Hij vertelde dat hij zich opeens realiseerde dat hij wel heel oud aan het worden was. Ik ook.

Toevallig hadden we het vanmiddag nog over Freddie. Een collega schepte op over zijn aandeel in het huishouden. Dat geloofden we niet. Iemand merkte op dat hem het “I Want To Break Free”-pakje goed zou staan. Inclusief krulspelden.

Nog toevalliger was het bijtincident van Luis Suarez zondag. Ik vind al een tijdje dat de gebitten van Suarez en Mercury erg op elkaar lijken. Een lekkere overbite. Dat je denkt dat je naar een buitenlandse versie van Theo en Thea zit te kijken. En dat je denkt: “Daar zou je wat mee moeten doen”. Freddie had de beste stem van zijn generatie. Suarez laat de laatste tijd zijn voeten nauwelijks spreken en bijt dus van zich af.

Zou dat een eerbetoon aan Freddie zijn geweest?

6 Comments

 1. mack mack 24 november 2010

  Freddy Mercury, die had inderdaad geen zeikstem. Ik weet nog dat ik wakker werd en dat het journaal uit mijn wekkerradio kwam en dat ze vertelde dat hij dood was. Ik wist niet eens dat hij ziek was. Op mijn werk kende niemand hem.

  • Bjorn Bjorn 25 november 2010

   Neil Young heeft een aparte stem. Die van Freddie stond als een huis. Geweldig bereik, die man.

 2. Frans Frans 24 november 2010

  [psst] laatste woord van tweede regel van laatste alinea [/psst]

  • Bjorn Bjorn 25 november 2010

   @Frans [psst]Dankjewel, je kunt je website Tiepvoud noemen, maar dit is idd niet goed niet![/psst]

 3. Giva Giva 26 november 2010

  Ik wist, toen het nieuws van zijn overlijden kwam, ook niet dat hij ziek was. Kan het me nog goed herinneren, weet nog waar we woonden toen. Geweldige stem, net als Hick…. (?) zanger van Simply Red, Boy George, Jim Morrison van The Doors, Robbie Williams, Annie Lennox en nog een paar.

 4. Bjorn Bjorn 28 november 2010

  Ik kan me herinneren dat ze het de dag ervoor bekend hadden gemaakt. Mick Hucknall is de zanger van Simply Red.

Geef een reactie