Press "Enter" to skip to content

De onthulling van Mack’s grote geheim

Mack heeft het niet zo op schrijvende marketeers. Tsja. Daarom onthul ik in onderstaande alinea’s Mack’s grootste geheim.

Mack is een boekhoudende marketeer. Ga maar na, hij noemde zichzelf een boekhoudcommando. Da’s typisch iets voor reclamefiguren. Je doet een bepaald soort werk en dat geef je een speciale naam. Een tekstschrijver heet copywriter. En soms heet een copywriter zelfs Creative Consultant Copy. Echt waar, dat heeft op de deur van mijn kantoor gestaan. Met m’n naam erbij.

Van een boekhouder verwacht je geen flamboyant gedrag. Hij rijdt in – pak ‘m beet – een grijze Ford Focus stationwagon. Degelijke auto. En een goede prijs als je hem een paar jaar later verkoopt. Geen slurpende roestige Alfa Romeo die na ieder hectometerpaaltje een euro minder waard is. Ik durf er wel een rolletje King op te zetten, dat Mack stiekem een kast vol modieuze kleding heeft. Sjaaltjes, Zweedse onderbroeken, pullovers met bijpassende overhemden en Italiaanse gaatjesschoenen. Met een hakje.

Mack is zo’n enorme metroman dat David Backham graag even met hem de laatste modetrends doorneemt. En samen met hem een metrobar in duikt om onder het genot van mojito’s naar Project Runway te te kijken. Zulke avonden eindigen altijd in een grote discussie:

Nina Garcia, lover her or hate her?

4 Comments

 1. David David 3 december 2009

  Marketeers, het soort mensen wat zonder blikken of blozen met een fokking poken een vervolgafspraak durft te maken.

  • Bjorn Bjorn 3 december 2009

   Schorem is het, wat ik je brom.

 2. mack mack 3 december 2009

  Het is tuig van de richel. Ik was het gisteren nog eens met een collega dat als er een top 10 bestond van mensen die over lijken zouden gaan, dan stonden de marketeers op 3.

  En nee, ik heb geen kast vol modieuze kleding. Ik heb haar op mijn rug dus ik kan nooit een metroman zijn. Ik noemde mij geen boekhoudcommando, ik ben dat een paar jaar geweest. En ik rij een Alfa omdat nu eenmaal de beste auto’s zijn. 😉

  Verder: Nina garcia moet dood.

  En tenslotte: Jij bent geen marketeer in hart en nieren want die bloggen niet. Die zijn bezig met de laatste gadgets aan hun vrienden (zolang ze succes hebben) te laten zien.

 3. Bjorn Bjorn 7 december 2009

  Als je nog iets over Nina Garcia zegt, ga ik je blocken, hoor! 😉

Geef een reactie