Press "Enter" to skip to content

Bord voor je kop op schoot

Het voetbal is weer terug bij de NOS. Veel mensen zijn daar blij om en dat vind ik hypocriet. Ik begrijp best dat het prettig is om voetbal te kijken in een vertrouwde omgeving, maar het is net alsof de engelen van de publieke omroep de voetbalrechten voor de poorten van de hel hebben weggesleept.

Wat is er mis met reclame?
We hebben sinds 1989 commerciele televisie. En nu is het opeens een probleem dat er tussen twee samenvattingen een reclameblok zit. Deze mensen kijken zeker nooit Champions League. De hoeveelheid reclame die je daar ziet is misselijkmakend.

Als ze maar niet aan de volgorde komen!
De grootste kritiek op Talpa was de volgorde waarin de wedstrijden werden uitgezonden. Het lekkerste aan de avondmaaltijd vind ik het stukje vlees. Ik maak altijd de fout die als eerste op te eten. Als je eerst je groente en aardappels opeet, dan smaakt het vlees een stuk lekkerder. Dat is je vast weleens vertelt door je ouders. Kortom: klagende Talpa-kijkers waren zeuren kinderen.

Tenslotte:
Waarom zou ik met een heet bord op schoot gaan zitten? De kans dat ik mijn ballen verbrand is veel te groot.

One Comment

  1. mack mack 11 maart 2008

    Mij kun je niet van hypocris..hypocr…hypocrit….schijnheiligheid beschuldigen. Ik heb nooit meer de samenvattingen gekeken sinds Talpa.

Geef een reactie