Press "Enter" to skip to content

Bjorn’s staat van verval

Ik ben Bjorn en ik ben 31 jaar oud.

Sinds ik haar heb, heb ik inhammen. En mijn slapen worden grijs. Echt mooi is mijn gebit nooit geworden. Er zit een gat in mijn oorlel sinds mijn 17e, dat was toen stoer.

Mijn borstkas heeft een wildgroei van willekeurige plukjes haar die ik eerder nog niet had. En de samenwoonkilo’s rond mijn middel raak ik maar niet kwijt.

Voor de rest heb ik geen klagen.

Nou wil ik niet opscheppen.
Maar ik kom niet tot andere conclusie.
Vanaf mijn middel ben ik nog een jonge god.

8 Comments

 1. Linda Linda 17 december 2009

  @Smitksy: ik dacht hetzelfde.. 😉

  Maar ik zal me ook even voorstellen:

  Ik ben Linda en ik ben 37 jaar oud.
  Sinds ik haar heb, heb ik teveel. Kammen wilde ik vroeger niet dus mijn moeder knipte mij altijd ‘een rattekop’. Ik was de zoon die mijn vader nooit heeft gehad… Ik liep altijd met bodywarmers met ‘Scania’ erop en ik weet nu nog niet wat make-up is.
  Toen mijn voorgevel ging groeien werd ik pas echt chagrijnig. Om mij te straffen hielden ze ook niet op met groeien. Heel leuk als je 18 bent, minder leuk na 2 kinderen en 20 jaar verder. Ik heb een voorkeur voor cola, chocolademelk, nutella, rittersport Yogurt, shanghainoten van de AH en chipitto’s. Dit is mij van de buitenkant goed aan te zien. Ik heb gele tanden en ik ben grijs aan het worden. Ik heb een dikke neus en een kapotte knie..

  Wat ik hiermee wil zeggen: wees blij met een halve god!!!

 2. Bjorn Bjorn 17 december 2009

  Ik had jullie toch intelligenter ingeschat…
  @Linda maar toch bedankt voor het compliment

 3. mack mack 17 december 2009

  Ik wacht nog op spataderen en kalknagels. Ik heb al haar op mijn tenen. Soms denk ik wel eens dat het beter is om op je dertigste dood te gaan en een goed lijk achter te laten dan zo weg te teren. Maar soms denk ik ook van niet.

 4. Eva Eva 18 december 2009

  MENSEN TOCH!

 5. Margo Margo 19 december 2009

  Hm… ik wou ook al vragen welke kant ik dan op moet vanaf je middel…. En hoe zit het met je ogen? (bril) Ik help maar even hoor.

 6. Bjorn Bjorn 20 december 2009

  Mijn ogen compenseer ik met een flitsende bril. Dus da’s geen handicap!

Geef een reactie