Press "Enter" to skip to content

Bjorns 6e zintuig

Het kan best zijn dat ik een 6e zintuig heb. Ik heb bijvoorbeeld het doelpunt van Marco van Basten in de EK-finale voorvoeld. Arnold Muhren zette de bal voor en toen wist ik dat Van Basten zou scoren. Hij stond in een onmogelijke hoek, zoals je weet. Aan de andere kant dacht ik ook dat die penalty van de Russen erin zou gaan. En ik zag ook Louis van Gaal op het WK.

Wichelroedelopen is ook niet aan mij besteed. Op zoek naar water wijzen die dingen altijd naar mijn blaas. En als kind heb ik vaak mijn vissenkom in een glazen bol willen omtoveren. Maar dan vind je wel lekker snel water.

Ik moet altijd een beetje lachen om de paranormale figuren die je op televisie ziet. Char moet veel naar Sesamstraat hebben gekeken, want ze kent alle letters van het alfabet. Ik begrijp niet waarom Uri Geller zijn leven wijdt aan het mentaal buigen van lepels. Het is volstrekt zinloos. En je blijft naar Blokker lopen.

Bij mij blijven de lepels in de la en ik roep alleen letters om Marit te leren spellen. En voor deze zomer voel ik een Europees kampioenschap aankomen. Als we niet winnen, dan heb ik in ieder geval een voetbaltoernooi in Zwitserland en Oostenrijk voorspeld.

One Comment

  1. Kwebbel Kwebbel 2 maart 2008

    Ik voorspel een olympische overwinning!

Geef een reactie