Press "Enter" to skip to content

Bekende Nederlanders die niets kunnen, ga toch aan het werk!

Ik wil nooit een bekende Nederlander worden. Sinds Big Brother daalt er een tsunami aan nietsnuttende bekende mensen op ons neer. Mensen die een paar weken in een studio met camera’s hebben geleefd en daardoor in de belangstelling staan. Wordt er tegenwoordig nog wel een Nobel-prijswinnaar beroemd die ons van een levensbedreigende ziekte af heeft geholpen?

Nietsnuttende bekende Nederlanders halen het bekende-nederlanderschap naar beneden. Je hebt namelijk ook een klein legertje Frans Duitsen (wel een briljante naam!), Fatima Moreira de Melo (spannende naam!), Jan Kooijman (tsja) en ander Ranking-the-stars-volk dat onze beeldbuis vervuilt. Want ook als je maar een klein beetje goed bent in iets, dan mag je op tv.

Juryleden zijn het laagste van het laagste onder nietsnuttende bekende Nederlanders. Zij kijken week in week uit naar nietsnuttende onbekende Nederlanders die bekend willen worden. Van de beste hoor je nooit meer wat. De slechtste worden – terecht – tot op het bot uitgelachen door het volk. Het programma draait om de jury en ik ben de enige die dat doorheeft.

Meestal zijn nietsnuttende bekende Nederlanders entertainers. Als ze het lang volhouden komen ze wellicht nog van dat stempel af. Ik bedoel maar: hoe lang kan een nietsnuttende bekende Nederlander dat volhouden? Misschien kun je dan toch wel wat! Nietsnuttende bekende Nederlanders zijn eigenlijk oplichters. Echte bekende Nederlanders zullen zich – levend én dood – in hun graf omdraaien.

Ik roep alle nietsnuttende bekende Nederlanders op zich vandaag nog bij het CWI te melden. Werken, jullie!

7 Comments

 1. Emma Emma 8 maart 2010

  Wel fijn dat jij wereldberoemd bent. En heel terecht ook dat er zoveel films over je gemaakt zijn. Move over Matt Damon!

  • Bjorn Bjorn 8 maart 2010

   Met een erg koele avatar! Tnx!

 2. Margo Margo 8 maart 2010

  De nitwits bestaan bij gratie van degenen die het maar steeds over ze hebben en naar ze kijken. Ik ken steeds minder namen en dat geeft me een goed gevoel.

 3. mack mack 9 maart 2010

  Ik onderschrijf dit logje voor 100%. Zie je wel, onze basis is hetzelfde.

  • Bjorn Bjorn 9 maart 2010

   Ik voel een verbondenheid :p

Geef een reactie