Press "Enter" to skip to content

Aan de rol

Boodschappen doen op vrijdagavond. Ik hou ervan om mijn weekend efficiënt te beginnen. En terwijl ik voor de 3e keer langs het chocoladeschap loop, zie ik weer diezelfde mevrouw staan.

Ze kijkt om en kijkt me een beetje betrapt aan. Ik stel me zo voor dat ze de hele week heeft uitgekeken naar een stukje chocola bij de thee. Maar ondertussen staat ze al 3 kwartier te twijfelen tussen Milka, Verkade en Tony Chocoloni. En dan betrap ik haar ook nog.

Ondertussen ga ik als een speer. Ik moet wel want ik kwam pas om tien over acht binnen. Eerst moest ik namelijk nog even een kledingkast uitmesten en het resultaat daarvan weggooien in een  “Goud Goed”-bak.

Gelukkig had Eleanor een lijstje gemaakt. Dat is een unicum. Want ze is niet van de lijstjes. Maar toch moeten alle boodschappen er komen. Dus is het lijstje er toch gekomen.      Ze had er een handig geeltje voor gebruikt. Maar dat had ze beter kunnen draaien. Dan had ik het hele lijstje op het handvat kunnen doen. En dat maakt het afstrepen makkelijker. Ik maak een mentale aantekening in mijn achterhoofd.

Vlak voor de finish scoor ik nog wat laatste producten. Personeel zwaait af. Anderen vullen vakken. Ik leg de bananen nog even op de weegschaal. In deze super moet je zelf wegen. Dat vergeet ik altijd. Niet vanavond, want ik ben aan de rol.

2 Comments

  1. Kwebbel Kwebbel 3 oktober 2012

    Waarom liep je 3 keer langs de chocola, of had je ook moeite om te beslissen wat je mee zou nemen? 😉

    • Bjorn Bjorn Post author | 3 oktober 2012

      @kwebbel Ik was 3 dingen vergeten…

Geef een reactie