Press "Enter" to skip to content

Weer aan het werk

Ik reed op 400 meter van kantoor. En ik had nog geen moment aan werken had gedacht. Ik had geen zin, maar ook geen tegenzin. Dat was een goeie vakantie.

Ik was niet bereid het vakantiegevoel op te geven. Een goed voornemen, niet realistisch. Zo stond ik voor de slagboom zonder pasje. Zonder pasje kom je er niet in. Na drie keer graaien in mijn tas vang ik bot. Er ontstaat een file. Gelukkig is het bingo in het dashboardkastje.

Ik pak mijn zonnebril en ik zet hem bovenop mijn haar. Dat vakantiegevoel houden we mooi vast. Ik stap in de lift. Als een collega uitstapt op de 6e,  druk ik nog snel even op 7. Was ik vergeten. Met m’n vakantiegevoel.

Achter mijn bureau berust ik een beetje. Computer aan. Beeldscherm aan. Kopje koffie. Wachtwoord. Wat was mijn wachtwoord ook alweer? Na 3 keer fout heb ik mijn account gelockt. Handig. Gelukkig heeft ICT het account zo weer ontlockt. Ik kan bezig.

’s Middags zie ik mijn zonnebril nog zitten. Ik zie er een beetje treurig uit. Met mijn bruine hoofd en zomerse bloesje lijkt het heel wat. De gele toiletverlichting haalt het allemaal wel heel erg naar beneden. Ik hang de zonnebril op het hoogste dichtgeknoopte knoopje.

Nog steeds zomers, maar een stuk minder midlifecrisis dan eerst.

One Comment

  1. smitsky smitsky 10 augustus 2010

    :)) Het zit er voor vandaag weer op..

Geef een reactie