Press "Enter" to skip to content

Verdertig: Van 30 word ik niet verdrietig

Over een paar uur ben ik 30. Dat is heel zielig voor mijn omgeving, want daar is iedereen een stuk drukker over mijn verjaardag dan anders. Ik vond zelf de leeftijd van 27 jaar erg spannend, omdat de gemiddelde rockgelende dan het loodje legt.

Veel mensen vinden mij nu definitief niet jong meer. Daar zit wel wat in, maar als je inmiddels een hypotheek, stationwagon, nieuwbouwhuis en 2 dochters hebt, dan heb je je vroege jeugd toch echt wel achter je gelaten. Op de levensladder ben ik wat dat betreft inmiddels zo gepokt en gemazeld, dat een paar getallen mij niets meer uitmaken.

Ik ben misschien niet jong meer, maar dat betekent niet dat mensen mij niet meer jong vinden. Gisteravond nog. Ik was bij een klantenpanel met jonge mensen. Ik was daar aanwezig uit hoofde van mijn functie (ik laat het even duur klinken, u heeft het door merk ik) en niet om geïnterviewd te worden. Toch zagen de mevrouw van het onderzoeksbureau mij aan voor een deelnemer. Omdat ik er nog zo jong uitzie.

Die midlife-crisis-Harley kan nog even in de showroom blijven staan.

3 Comments

 1. mack mack 17 april 2008

  Je bent ook nog jong en je ziet er geweldig uit. Veel beter dan al die 25-jarigen! Ik zie er nog weer beter uit maar dat komt omdat ik nog ouder ben. Dus tegen die tijd dat jij 38 bent zie je er nog veel beter uit. Maar je haalt me nooit in want dan ben ik 46 en dus echt ongeloofelijk unbelievable knap.

  Gefeliciteerd trouwens!

  (voor je 30e twee kinderen, waar hoor je dat nog?)

 2. Kwebbel Kwebbel 18 april 2008

  42 kan ook gevaarlijk zijn. Maar dat duurt nog even voor je zover bent.
  Beter toch dat ze je jonger inschatten 🙂

 3. Bjorn Franke Bjorn Franke 21 april 2008

  @mack: in Staphorst
  @Kwebbel: ik heb het in mijn agenda gezet dat ik moet uitkijken voor mijn 42e verjaardag!

Geef een reactie