Press "Enter" to skip to content

“Uw auto is klaar meneer”

Het lampje van de handrem brandt af en toe. Ik vind werkende remmen remmen best belangrijk. Dus zit ik vanmorgen bij de garage.

Ze hebben een soort inloopspreekuur. Best handig, maar je moet wel zitvlees hebben. En mobiel internet is wel handig. Want de krant en de autobladen heb je snel uit.

Er gebeuren allemaal dingen om je heen. En ik heb daar altijd mijn gedachtes bij.

Een verkoper die aan de Monique van de balie vraagt wat ze zojuist ook alweer bedoelde. En dan 10 minuten ‘geïnteresseerd’ blijft kleppen. De 2 koppen koffie die per stuk naar het achterste kantoortje worden gebracht. Op een dienblad. En het getoeter dat af en toe uit de werkplaats komt. Claxons moeten ook worden getest.

Ondertussen voel ik een zwaar gevoel op mijn blaas. De klantvriendelijke kopjes koffie, die ik zelf tap, hebben het eindstation bereikt. ik pak als enige klant koffie. Ik voel mij dus te bezwaard om weer naar het toilet te gaan.

Duurt het nog lang?

3 Comments

  1. mack mack 13 september 2010

    Ik heb een keer een kapotte Jaguar naar Kroymans mogen brengen. Wat een behandeling kreeg ik toen. Alsof ik rijk was. Koffie geserveerd, iets te lezen erbij en ik kon even Ferrari’s kijken in de showroom. Je zou haast expres iets kapot maken.

  2. Bjorn Bjorn 14 september 2010

    @Mack, Ik krijg zin om een kapotte Jaguar van de sloop te halen. Weet jij eentje te staan?

  3. mack mack 15 september 2010

    Dat wel, maar daar zit geen fabrieksgarantie meer op.

Geef een reactie