Press "Enter" to skip to content

Run, Bjorn, run!

Ik ben trots op mijzelf. Ik heb gisteravond namelijk een half uur hard gelopen. Het was een grote prestatie om 2 redenen. 1) Ik ben vrijwel ongetraind. 2) Na 12 minuten was de batterij van mijn MP3-speler op.

Muziek
Vorig jaar heb ik meegelopen met de 4 Mijl van Groningen. Ik roep altijd dat ik hem heb uitgelopen. Maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat ik een eindje gewandeld heb. Waarom de eerlijkheid dat voor mij zegt, weet ik niet. Het laatste gedeelte ging toen super. Ik wilde niet wandelend de finish overkomen. Dat was mijn eer te na. Bovendien, in de Herestraat staan speakers. Daar kon ik mij toen geweldig op concentreren.

Goed begonnen
Ik ben dit jaar op tijd begonnen met trainen. Maar ik heb het niet volgehouden. Waardoor ik trainend een eindsprintje moet inzetten. Een paar weken (maanden?) terug liep ik intervaltrainingen. Dat ging toen erg lekker. Maar ergens is er een dip in mijn motivatie gekomen. Daarom doe ik nu iedere week een test. Gisteren ben ik geslaagd.

Spierpijn?
De spierpijn valt mee. Eigenlijk doen alleen mijn bovenbenen wat zeer. Tijdens mijn eerste trainingsronde heb ik goed leren opwarmen en daar pluk ik nu de vruchten van. En, ik kan een week herstellen. Volgende week zondag wil ik 35 minuten lopen.

Mijn tijd
Ik heb vorig jaar de 4mijl in 49,07 minuten gelopen. Ik wil daar dit jaar 40 minuten van maken. Als ik kan blijven hardlopen, moet dat lukken.

Toch?

One Comment

  1. mack mack 9 september 2008

    Goed bezig. Ik denk er ook al een half jaar over om weer eens te beginnen.

Geef een reactie