Press "Enter" to skip to content

Reclameplee

Ik kijk tevreden naar het toilet. Zojuist heb ik 5 minuten geborsteld en geboend op een ‘hygiënisch eindresultaat’. Daar heeft het Aldi-chloor het in ieder geval over.  Zoals de zon nu valt, kan onze plee zo in een Glorix-commercial. Ondanks de goedkope gele fles waarmee onze diepspoeler gekuist is.

Genoegzaam drink ik een donker en intens kopje koffie. Ik teletekst een beetje. Plaag Marit en Elke een beetje om ze aan het opruimen te krijgen (“Als jij dat niet opruimt, dan doe ik het lekker, hoor”). Ik heb niet veel nodig om een tevreden mens te zijn.

De natuur roept. Ik draai me om om door te trekken. Dan bedenk ik opeens dat het wel heel jammer is, om in mijn pas gehygiënieerde  reclameplee een grote boodschap achter te laten. Met chloor, borstel en luchtverfrisser maak ik het toilet weer op orde. Ik kijk voor de tweede keer vandaag tevreden naar het eindresultaat.

Marit trekt aan mijn trui. “Pappa, ik moet poep doen.”

Zonde!

4 Comments

 1. mack mack 20 oktober 2009

  Ik wil eerst weten of Eleanor meeleest voordat ik hier op reageer.

  • Bjorn Bjorn 20 oktober 2009

   Nee, Eleanor leest niet mee. Maar sinds wanneer laat jij het dáár van afhangen?

 2. mack mack 20 oktober 2009

  Ik geloof je niet. Eh, mooie naam man, Eleanor! dat hoor je niet veel.

  • Bjorn Bjorn 20 oktober 2009

   Natuurlijk geloof je me niet! Eleanor is geïnspireerd op Eleanor Rigby. Ik vind Eleanor van The Turtles leuker. Eleanor van The Gathering (1 minuut vooruit spoelen) vind ik heel mooi, maar heeft niks met mijn a.s. te maken. The Turtles ook niet, maar die zijn grappig “Gee, Eleanor I think you’re swell!”

Geef een reactie