Press "Enter" to skip to content

Planeet Bjorn

1
Goede voornemens voor 2007: meer bewegen, gezonder eten, oude contacten aanhalen en niet beginnen met roken (niet dat ik ooit heb hoeven stoppen…).

2
Vandaag is mijn nieuwe autoradio geïnstalleerd. Het leek echt een makkie toen ik naast de automonteur op de bijrijderstoel zat. Maar ik had er gegarandeerd vijf weken over gedaan en dan zouden mijn telefoon en autoradio nog steeds via rooksignalen en niet via Bluetooth met elkaar babbelen. Ik ben benieuwd hoe lang de kick van het auto muten als iemand belt aanhoudt. Bovendien: cassettedecks zijn vast hip vintage, maar cd’s kunnen afspelen is hipper.

3
Hé, dit wordt een stukje van meer dan 2 alinea’s. Voornemen nummer 5: weer wat actiever bloggen.

4
Dat actiever bloggen moet wel lukken. Ik merk dat ik de laatste week weer wat meer hersenfrutsels heb. Een hersenfrutsel is een idee dat zomaar opkomt en zich langzaam in mijn hoofd ontspint tot iets groots en na een week spoorloos verdwenen is. Ik denk dat het weekje vrij rond de Kerst mij goed heeft gedaan. De laatste maanden zijn op het werk vrij intensief geweest (lancering nieuwe website, de campagne voor 2007) en dan is het wel fijn om wat meer geestelijke ruimte te hebben.
Voornemen nummer 6: voordat Eleanor weer aan de slag gaat een weekje vrij nemen.

5
Het is hier wel een beetje grijs en saai. Voornemen nummer 7: Tiepvoud herdecoreren.

3 Comments

 1. David David 3 januari 2007

  Mooi om te zien dat jij er ook nog bent, Bjornovic.
  Ben na een paar jaar weer wat aan het bloggen (zat toen op Educated Fool, misschien doet dat nog wel een belletje rinkelen), en jij bent de enige van het rijtje wat ik destijds las die nog steeds bezig is. Goede zaak.

 2. Paul Paul 18 januari 2007

  Grappig om te ontdekken dat je een collega bent van mij. Vroeger (medio 2003/2004) toen ik zelf nog aan webloggen deed stond je altijd in mijn linklijstje!

 3. Bjorn Bjorn 18 januari 2007

  Leuk, wat was het adres van je site?

Geef een reactie