Press "Enter" to skip to content

Online verbouwen. Het wordt al wat. Toch?

De afgelopen week heb ik veel tijd gestopt in mijn blog.Dat was nodig. Mijn blog, of liever: blogs, waren verlaten gebouwen waar krakers niet in konden als ze at wilden. Want ik ging vaak genoeg kijken, had de ramen gebarricadeerd en ik had natuurlijk de sleutel.

Social media, en met name Twitter, hebben mij veel gegeven. Het was de wending in mijn loopbaan die ik nodig had. Het maakte mij al social media expert toe die term nog wat voorstelde 😉 Dit succes was tegelijk de nagel aan de doodskist van mijn blogs. Want al snel begon ik ook een blog over social media. En daar had ik geen tijd voor om dat ik niet kon stoppen met twitteren.

Als dit al niet erg genoeg was voor mijn blog, startte ik bijna twee jaar geleden ook een blog over koffie. Dat heb ik behoorlijk lang vol gehouden. Tot daar ook de klad in kwam.

Gelukkig realiseerde ik mij deze week dat ik mijn oorspronkelijke blog nog had. Tiepvoud, sinds negentien negenennegentig. Ik bedacht gelijk iets slims. Dus migreerde ik mijn blogs over social en koffie met good-old Tiepvoud.

Kijk, het voordeel van een blog is dat het overal over kan gaan in welke vorm je maar wilt. Dus als ik het over de beste pleur uit de cafetiere of een mooi filmpje over online dialoog wil hebben, dan kan dat gewoon. Of ik bedenk gewoon een volledig nieuw onderwerp waar ik jullie mee wil lastig vallen. Star Trek bijvoorbeeld.

Ik moet nog een beetje klussen,, maar … euh … het wordt al wat. Toch?

2 Comments

  1. Mack Mack 23 augustus 2014

    Zeker! Duim omhoog. Dat oude tijden maar mogen herleven.

    • Bjorn Bjorn Post author | 24 augustus 2014

      Tnx 🙂

Geef een reactie