Press "Enter" to skip to content

Morgen zijn we 10 jaar bij elkaar

Morgen zijn Eleanor en ik 10 jaar een setje. Vreugdevolle maand trouwens, dat januari. 4 dagen geleden waren we alweer een half jaar getrouwd. Een navelpluizen huwelijk, volgens mij.

Onze kinderen zijn ook heel blij met jubileum-januari. Ik legde ze vanavond uit dat het morgen alweer 10 jaar geleden was dat pappa en mamma elkaar voor het eerst een kusje gaven. Ik zat gehurkt en knikte langzaam mijn hoofd terwijl ik het vertelde. Bovendien had ik mijn ogen (abnormaal?) ver open gesperd. Het was mijn open blik. Je weet wel, die je zonder keukengerei opent.

Maar goed. Elke zei – zonder drama: “Oh. Ik ga flauwvallen.” Ze had blijkbaar niet door dat die zoen de eerste aanzet was tot jarenlange toegewijde seksuele oefening waar uiteindelijk zij en haar zusje uit voort zijn gekomen.

Wat doe je dan als marketeer? Je past je boodschap aan en je richt je op een andere doelgroep. Dus vertelde ik Marit dat we morgen taartjes zouden gaan eten. Ze antwoordde flauwtjes met “o.k.”.  Liever ging ze morgen cupcakejes maken.

Dat gaat gezellig worden morgen. Elke voor pampus op de grond. Marit starend naar een taartje dat geen cupcake wil worden. Feestje!

2 Comments

  1. mack mack 7 januari 2011

    Marketeer. En toch zo gewoon gebleven. Gefeliciteerd kerel, met je mooie vrouw.

  2. Bjorn Bjorn 8 januari 2011

    Nóg een overeenkomst met Frans Bauer

Geef een reactie