Press "Enter" to skip to content

Moeilijker dan chips weerstaan

Ik begrijp opeens waarom sommige mensen (ik bedoel jullie: vrouwen) veel op de weegschaal staan. Als je beter eet en beweegt wil je dat gewoon weten. Je moet het gewoon even doen.

En da’s logisch. Wat je ziet is het resultaat van je inspanning. Je hebt het bovendien zó gedaan. Vanavond kon ik de verleiding ook niet weerstaan. En het was helemaal top. In de afgelopen 2 weken ben ik 3 kilo afgevallen.

Maar ja, wat betekent het? Helemaal geen ruk. In de eerste paar weken verlies je vooral veel vocht. Best knap overigens voor iemand die meer water dan ooit aan het drinken is. Op sommige momenten drink ik meer water dan er door het Winschoterdiep stroomt.

Toch doet het je goed! Ik heb vanavond flink zitten roeien en staan cross-trainen. Dat je een lager gewicht kunt invoeren motiveert echt.

Ik weet alleen nog niet wat ik volgende week moet doen. Wel wegen of niet wegen? Het is bijna moeilijker te weerstaan dan op dit moment een zak chips open te trekken. Gelukkig vergeet ik vaak consequent te zijn.

2 Comments

  1. mack mack 15 april 2013

    Paprikachips met ribbels. Ik heb ze vanavond gegeten, maar de zak terug gelegd. Dat was zwaar.

    • Bjorn Bjorn Post author | 16 april 2013

      Ik ben trots op je! Ik heb vanavond een milkshake getrotseerd

Geef een reactie