Press "Enter" to skip to content

Mijn Dopper is een topper

Voor Vaderdag heb ik een Dopper gekregen. “Wat is dat?” vraag je jezelf misschien wel af. Kun je daar nog efficiënter doppinda’s meer ontdoppen? Nou, niet echt. Maar het helpt me wel om genoeg water binnen te krijgen.

Dopper is een waterflesje dat je niet weg hoeft te gooien. De meeste flesjes zijn na verloop van tijd broeinesten voor bacteriën omdat je ze niet goed kunt schoonmaken. En dat vind ik erg irritant. Want uiteindelijk hergebruik je de flesjes wel door er kraanwater in te doen, maar je gooit uiteindelijk toch weg. En dat is slecht voor het milieu.

Bovendien hoef je niet steeds nieuwe flesjes water in de winkel te kopen. Ik denk dat ik mijn nieuwe flesje er in een maand of 2 uit heb. Want ik ben  een echte waterdrinker geworden. Mijn blaas is er al helemaal op ingesteld. Aanvankelijk liep ik ieder kwartier naar het toilet, maar nu heb ik hem zo getraind dat ik het makkelijk anderhalf uur droog houd.

Ik ben erg blij met mijn Dopper. Hij ziet er ook gaaf uit. Als hij leeg is, kun je er ook mooi mee spelen. Hij kan zo doorgaan voor bom, raket of torpedo 😉

Be First to Comment

Geef een reactie