Press "Enter" to skip to content

Met Marit op de bank

Af en toe moet ik voor mijn werk naar Wageningen. Dat vind ik nooit een probleem. Het is wat vroeger opstaan, maar daarmee heb je alle nadelen ook wel genoemd.

Dat komt bijvoorbeeld omdat ik dan in een poolauto kan rijden. Even rijden in een andere en nieuwere auto is altijd leuk. Ook leuk: ik rijd dan met met 130 langs het dorp (stad?) van Mack. Op een of andere manier is dat speciaal. Ik ken hem al jaren via onze blogs, maar we hebben elkaar nog nooit in levende lijve gezien.

Maar het allerleukste moment heb ik ’s ochtends. Op de trap naar beneden word ik altijd op de voet gevolgd door Marit. En hoewel het half 7 is, is onze oudste dochter al helemaal aangekleed. Op haar sokken na, uiteraard, want die horen bij je schoenen en niet bij je kleren.

Het mooiste moment volgt op de bank. Ik met een kommetje muesli en Marit met de afstandsbediening. Marit kruipt dan tegen me aan. Het is dan gewoon wij met z’n tweetjes op de bank. En om tien voor zeven is dat alles wat je nodig hebt om even heel gelukkig te zijn.

One Comment

  1. Mack Mack 11 november 2013

    Toeter even volgende keer. En ik ben het helemaal eens met wat je zegt over eens in een andere auto rijden. Altijd leuk. En een dochtertje natuurlijk. Maar een zoon is zeker zo leuk.

Geef een reactie