Ik heb mijn auditie voor Sinterkaas verknald

Mijn baard gaat eraf. Ik heb hem een paar dagen laten staan. Uit luiheid, overigens. Even heb ik overwogen hem echt te laten staan.

Ik had het plaatje al gemaakt. Heel kort haar, maar wel gedekt. En daaronder een vlasbaardje. Met mijn bril zou het helemaal compleet zijn.

Maar ik sta nu op het punt om hem eraf te halen. Ik vind het te veel een midlifecrisisdingetje. Een baard en een Harley. Het staat mij ook niet goed genoeg. Ik ben hem nu al zat. Hoe lang blijf je zitten tussen ongeschoren en bebaard?

Dat heb ik mooi opgeschreven, hè? Jullie weten natuurlijk wel beter. Eleanor vindt dat hij prikt… Dus mag ik straks een pijnlijk potje scheren.

Liefde maakt je kin rood.

5 Comments

 1. mack

  Liefde bestrijd je met een scherp scheermes. Ben jij niet wat jong voor midlife? Kijk, als ik er nu iets over schrijf, dan zou het logisch zijn.

 2. Bjorn

  @Mack, als dit mijn midlife is, dan leef ik niet lang. Misschien is het wel een crisis omdat je midlifecrisis eraan zit te komen.

  @David *plop*

 3. Eva

  Midlife? Was jij niet slechts een jaartje ouder dan ik?
  Zeg Bjorn, luister. Wij zijn bijna de jongsten in weblogland. Daar moet je mee pronken tov de bejaarden en dan gaan we het niet, ik herhaal NIET, over midlifebaarden hebben, deal?
  Even 2 minuutjes op de trap en daarna sorry zeggen.

 4. Bjorn

  @Eva Sorry. Ik heb hem toch al afgeschoren?! Het was niet eens een echte baard!

  (ok, nu ga ik mij al tegen een andere vrouw dan mijn aanstaande verontschuldigen over de baard die geen baard was die ik niet meer heb…)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *