Press "Enter" to skip to content

Guns En Ro Zes

Had ik al verteld dat ik een nieuwe autoradio heb? Eentje waar je ook muziek van je iPhone op af kan spelen. Ik ben er helemaal blij mee. Al is het spraak gestuurd een nieuw nummer kiezen soms hilarisch.

Ik had gisterochtend zin in You Could Be Mine van Guns N’ Roses. Dus ik druk op de grote ronde knop en zeg “speel af Guns N’ Roses”. Er gebeurt niks. Nou had ik de dag ervoor al een vergelijkbaar probleem. Hij dacht dat ik Thé Lau bedoelde toen ik Pearl Jam(!) zei.

Opeens had ik het. Ik moet het vernederlandsen. Dus ik zei Gunst (zónder T natuurlijk) Nnnn Ro 6. En warempel, het werkt. Ik had het kunnen weten. Als ik Eleanor zo bel, moet ik E Lé A Nor zeggen.

Ik kreeg er lol in! Kyteman werd “Kij Tu Man”, Wolfmother werd “Wolf Mot Her”, Pearl Jam werd “Pé Arl Sjem” en Caro Emerald werd “Ka Ro Emmer Alt”. Eigenlijk best logisch.

Tim Knol en Anneke van Giersbergen gingen probleemloos

6 Comments

 1. mack mack 20 mei 2012

  Nee, dat had je nog niet verteld. Ik moet eerst eens leren omgaan met een i-phone. Kan daar muziek op? Wist ik helemaal niet. Maar ik luister eigenlijk alleen radio 1, in de auto als ik alleen zit. Alhoewel, als er niks gebeurt in de wereld en er komt een zwetser aan het woord, dan heb ik voor dat noodgeval 1 cd in mijn auto. Coldplay. Kold-plee.

 2. Bjorn Bjorn Post author | 20 mei 2012

  Coldplay, dan moet je wel erg desperaat zijn 🙂

  Je kunt je MP3’s in iTunes op je computer zetten. En dan hang je je iPhone eraan. Klaar! 🙂

 3. mack mack 20 mei 2012

  Ik heb geen MP3,s daar begint het al mee. En hoezo moet je desperaat zijn voor Coldplay? We verschillen gewoon van mening. Van mij mag Kyteman vanavond nog in de fik vliegen, maar ik leg me er wel bij neer dat er mensen zijn die in een fase zitten waarin ze denken dat aan te moeten hangen. 😉

 4. Bjorn Bjorn Post author | 20 mei 2012

  Tsja, Coldplay is gewoon een beetje middelmatig voor iemand die met Elvis spreekt 😉

 5. mack mack 20 mei 2012

  Middelmatig. Coldplay. Welnee. Hoe kom je daar nu bij? Als ze middelmatig zouden zijn, zouden ze niet opvallen en had ik ze niet gekend.

  • Bjorn Bjorn Post author | 23 mei 2012

   Da’s waar. Ik vind ze alleen een beetje saai. Ik luister ze graag op de radio, maar niet graag op CD. Da’s het een beetje.

Geef een reactie