Press "Enter" to skip to content

Een dag met goed nieuws

Vanmiddag kwam Elke’s klasje voor het eerst bij elkaar. Voor het eerst kwamen de emoties  eruit. En daar ben ik blij om. Vandaag was een dag met goed nieuws.

Elke gaat morgen naar mijn ouders. We brengen haar weg voordat Marit naar school gaat. Want we halen iets leuks op. Mijn vader is – al zolang ik weet – commandant van de vrijwillige brandweer bij hem op het werk. Hij heeft een paar brandweerspullen meegenomen voor in Marits klasje. We hopen dat we daarmee de kinderen wat kunnen helpen met het verwerkingsproces. Ik vind het echt super!

Want we weten nu dat Elke dichtbij wordt ondergebracht. Haar tijdelijke klasje zit in de dependance in Vinkhuizen van haar school. Da’s wel fijn, want het ligt voor ons op de route naar het werk. Ik ben ook erg blij dat we het nu weten. Ondanks dat we het gewoon al na 5 dagen weten. Goed werk!

Voor 1 januari moeten er noodaccomodaties bij de afgebrande school staan. Zodat de kinderen weer lekker dichtbij naar school kunnen. We moeten dus de periode tot en met de kerstvakantie overbruggen.

De wethouder zei vanavond in de raadsvergadering dat er binnen nu en anderhalf jaar een nieuwe school staat. Dat vind ik erg snel! Als het gebouw gesloopt is, gaan ze kijken of de fundering niet te erg is aangetast.

One Comment

  1. Margreet Margreet 21 oktober 2010

    klinkt goed!

Geef een reactie