Press "Enter" to skip to content

Druk weekend. Morgen vrij, dus komt wel goed.

Het was een druk weekend. Ik kan me niet heugen eerder zo veel gedaan te hebben in 2 dagen tussen vrijdag en maandag. Ben blij dat ik morgen nog even vrij ben.

Het begon zaterdag al vroeg. Neefje Kaj was 2 geworden, dus gingen we zijn verjaardag vieren in Hoofddorp. Was erg gezellig, maar ik merkte dat ik wel moe was. Van de rit, maar ook van de afgelopen week. De schoolbrand is er behoorlijk ingehakt.  We waren tegen half 9 ’s avonds thuis. Op tijd naar bed, wan om half 10 plonsten de dames alweer in het zwembad voor zwemles.

En dat ging supergoed. Het was pas de 3e les en nu vonden ze het allebei leuk. De eerste les was voor beide spannend. Marit vond het vorige week al erg leuk en nu lag ook Elke met een lachend gezicht in het water. Erg geslaagd en erg leuk om te zien.

Daarna hadden we een kraamvisite van een collega van mij. Ze was ooit ook de collega van Eleanor. Dat was tijdens de zwangerschap van Marit. Haar buiknaam op het werk was toen “Kleine Vanessa”, naar de collega die nu zelf ook een baby’tje. Mooi meisje. Wordt een hartenbrekertje net als die 2 van mij.

En hup weer in de auto. Nu naar mijn ouders. We hadden 2 kussens van hun bank geleend. Ze hadden hun bank aan ons aangeboden. Wij willen een nieuwe en zij krijgen een nieuwe. We twijfelden een beetje aan de kleur. Daarom had ik vrijdag de kussens opgehaald. We willen kijken of de bordeauxrode bank bij onze knalrode stoelen paste. We waren niet overtuigd. En onze grandfoullard op bank stond niet mooi. We leven niet meer in een studentenhuis.

Ik was ondertussen flink aan het inkakken. De volgende stop was de Martinihal (eigenlijk: Martiniplaza, maar het blijft geen hal ook al noem je hem plaza), want daar mochten de meiden gratis naar Holliday On Ice. Ik had het een beetje gehad en Elke wilde niet heen. Een mooi excuus om Marit en Eleanor samen te laten gaan. Met de belofte dat ik soep ging koken, reden we naar huis.

Thuis had ik helemaal geen zin aan soep. Ik besloot dat het patat werd. Het is immers vakantie. Na een grondig rondje opruimen vond ik het wel tijd om de dames weer op te halen. Maar Eleanor belde niet. Een half uur later had ze nog niet gebeld. Het bleek een show van 2 uur te zijn. Soep was toch verstandiger geweest. Want als je die klaar hebt, hoef je niet meer in de rij bij de cafetaria te staan.

Als met al lagen ze om 10 voor 8 op bed. En zaten Eleanor en ik met een kop thee op de bank. Ik keek op televisie naar de miniserie over Den Uyl en de Lockhead-affairen. Eleanor iPhonede naar Uitzending Gemist voor Zembla van gisteravond. En nu zit ik hier, veel te laat, nog een blogje te tikken.

Morgen vrij. Dus komt wel goed.

Be First to Comment

Geef een reactie