Dat wordt een zware Kerst

Ik rommel door mijn tas. Notitieblok, pen, oordopjes, werkmobiel. Alles zit er in. Geloof ik. Ik mis iets, maar ik weet niet wat. Op de bank, ontdek ik het. Mijn iPhone.

O. Mijn. God! Ik ga nog een keer mijn tas door. Niks. Ik haal alles er uit. Niks. Ik kijk in mijn jas. Niks. Ik kijk in de auto. Niks. Mijn hart gaat als een gek te keer. Waar kan hij nou zijn?

Ik pak mijn werkmobiel om de iPhone te bellen. Als ik mijn nummer wil intoetsen, zie ik dat ik een voicemail heb. Een collega vertelt dat ze hem gevonden hebben. Ze leggen hem veilig in de kast.

Een blik op de klok: kwart voor 8. Het kantoor ging om 6 uur dicht vanavond. Dat bekent 2 kerstdagen en een zondag zonder iPhone. 3 dagen onverdeelde aandacht voor vrouw en kinderen.

*slik*

Dat wordt een zware Kerst 😉

4 Comments

Add yours →

  1. Ik ga mijn iPhone, uit respect voor jou, de komende dagen extra intensief gebruiken. Zes dagen zonder eten is nog te doen, maar drie dagen zonder iPhone, dat is onmenselijk ;-P

  2. 3 dagen zonder iPhone. Daar moet je toch makkelijk 9 miljoen mee kunnen ophalen. Bel jij het Rode Kruis even? Dat lukt me nu even niet…

  3. Hahaha die Bjorn! Succes jongen (ik denk dat je vrouw je collega’s heeft geinstrueerd om de iphone uit je tas te jatten, had ik wel gedaan :-)) en goede kerstdagen!

  4. Ik leef met je mee. Dit is echt erg..

Geef een reactie