Press "Enter" to skip to content

Lekker aan de bingo

Donderdag hadden we een uitje. Het reclamebureau waar we veel mee samenwerken had ons uitgenodigd. Ze wilden graag de successen van de afgelopen campagne met ons vieren. Het werd een heel bijzondere avond.

We wisten niet wat we gingen doen. De verrassing en hilariteit was daarom groot toen we het hoorden. We gingen naar een bejaardentehuis in de binnenstad om bingo te spelen. Normaal kan dat er maar 1 keer maand van af. Dat hebben we voor januari dus mooi kunnen verdubbelen.

Iedereen had een taak. Teammanagers waren verantwoordelijk voor het trekken van de balletjes en het uitdelen van de cadeau’s. Onze marketingmanager was een bij vlagen hilarische bingopresentator.  Wij – de bingobuddies – hielpen de oudjes met het invullen van de bingokaart.

Ik stelde me voor aan mijn tafel. Met de enige heer aan de tafel grapte ik dat hij het vast druk had met al die vrouwen. Luid knikkend en lachend beaamde hij dat. Ik zat naast 2 dames. De ene dame vertelde me dat ze geen idee had hoe ze in dit bejaardentehuis was terechtgekomen.

*slik*

Daar had ik geen rekening mee gehouden. Ik was even van slag. Ik was vol van het feit dat het zo leuk geregeld was (in het bejaardentehuis hadden ze in onze huisstijl posters opgehangen!) dat ik er niet aan had gedacht dat er ook demente mensen tussen zaten. Ik gooide het maar snel op de bingo.

Bij de bingo merkte je er niets meer van. Mensen van het reclamebureau serveerden kaas, worst en advocaatjes. Je zag dat de bewoners een prachtige avond hadden. De andere dame had zelfs 2 keer bingo. De heel tafel deelde in de prijzen. Ik moest het op de schoot van de ene dame leggen omdat ze me steeds bleef vragen of het echt voor haar was.

Het is geweldig hoe je,  met iets eenvoudigs als een bingoavond, een groot verschil kunt maken. Al is het maar voor een paar uurtjes.

3 Comments

 1. mack mack 23 januari 2010

  Ga jij even een tegenoffensief beginnen over marketing-managers? Dat die ook best leuk kunnen zijn? Neen! Hier moet ergens eigenbelang in gezeten hebben. Kan niet anders. 😉

  • Bjorn Bjorn 23 januari 2010

   Je bent nog teleurgesteld omdat je de Top Gear show met Beau van Erven Dorens hebt gemist. Ik begrijp het best.

 2. mack mack 24 januari 2010

  BVED kan nog geen Bugatti van een Aston Martin onderscheiden.

Geef een reactie