Press "Enter" to skip to content

De wereld van Fiona Hering

We vonden De Wereld van Fiona terug tijdens een weekend opruimen. Voor het gemak hadden we jarenlang alle op te ruimen spullen voor het schot op zolder schuine streep slaapkamer gezet. Nu het ons slaapcomfort begon te beperken werd het tijd spullen in dozen te doen of weg te gooien. De bundel met columns van Fiona Hering kreeg een plek op mijn nachtkastje.

E had het boek jaren geleden gekocht en, gezien de ezelsoor, voor een kwart gelezen. Omdat ik nog weleens over een föhn of krulborstel schrijf, confisqueerde ik het werk. Vijf stukjes Fiona was een aantal weken het laatste dat ik tot mij nam voor het slapen gaan.

De werelden van Fiona en Bjorn en liggen mijlenver uit elkaar. Het onbekende maakt het lezen over reisjes naar wereldsteden of tropische oorden voor merk zus en zo een genoegen. Fiona maakt van alles een avontuur. Haar werk leest even makkelijk als dat ze praat. Voor een denker als ik, is dat jaloersmakend en inspirerend tegelijk.

Fiona Hering dompelt je onder in de wereld van glitter, glamour en fashion. Ze neemt je mee in haar leven en verhaalt intussen over fashion. Het boek is ideaal voor op vakantie of op een zonnige zondag in april. Een kleurtje aan het einde van dag en de zilte geur van zongebrande huid. Mede mogelijk gemaakt door de light reading van Fiona.

Be First to Comment

Geef een reactie