Press "Enter" to skip to content

Zondagje RTL4

Ik bedenk me net dat we de hele avond naar RTL4 hebben zitten kijken. Ben ik nu al een burgerlijke lul met een nieuwbouw woning? Life & Cooking (zelfs nu ik het zwart op wit zie, geloof ik het niet!), Medicopter 117 (Engels pratende Duitsers zijn heel leuk!), Mijn Vrouw Jouw Vrouw (met een briljante sekreet van een moeder van 8 kinderen), Staverman Ziet Alles (Gijs is niet grappig) en het Dossier Hoogbegaafde Kinderen (was wel erg interessant).

Ik zal even een planninkje maken voor deze week waarin groots, meeslepend en hedonisch leven centraal staan. Anders komt het niet goed met mij 🙂

8 Comments

 1. maurice maurice 5 januari 2004

  Ik wil ook nog even onderstrepen dat Staverman NIET grappig is. Als je hem alleen al ziet in een aankondingsstukje voor z’n programma heb ik m’n jaarlijkse dosis Staverman al gehad.

 2. Bitfreak Bitfreak 5 januari 2004

  Na Boiler Room op Veronica nog een stukje gezien van Gijs Staverman en hij is echt NIET grappig. Ik krijg gewoon last van plaatsvervangende schaamte als ik hem om zichzelf zie lachen. Dossier Hoogbegaafde Kinderen was idd wel erg interessant!

 3. Bambi Bambi 5 januari 2004

  “verplicht” darts gekeken.
  Vorige week Stavermans wel gezien en hij is idd absoluut niet grappig.
  Een vervelende druil is het.

 4. Bambi Bambi 5 januari 2004

  Hedonisch?
  Kom vrijdag ook naar Hedon: optreden van Daniel Lohues 🙂

 5. Bitfreak Bitfreak 5 januari 2004

  Dat is dus 4 tegen 0 versus Gijs Staverman. Gijs, je bent de zwakste schakel. Tot niet weer ziens. Darts is ook wel geinig maar ik moet er nog even inkomen.

 6. Bjorn Bjorn 5 januari 2004

  Darst vind ik eigenlijk pas leuk wanneer er een Nederlander (lees: Raymond van Barneveld) in de kwart of halve finale staat. Ik vind het ook erg verwarrend dat er twee verschillende WK’s worden gedart op hetzelfde moment. Je gaat toch ook geen voetbalwedstrijd organiseren tijdens de FA Cup Final?

 7. Bjorn Bjorn 6 januari 2004

  Darten is inderdaad O-mijn-god-stel-je-toch-eens-voor-dat-ik-mij-ga-vervelen-en-het-vuilnis-staat-ook-al-bij-de-weg-en-ik-heb-geen-zin-in-een-goed-gesprek-met-mijn-wederhelft-televisievulling.

 8. maurice maurice 6 januari 2004

  Ja belachelijk! En de twee dartbonden alle twee volhouden dat hun WK de echte wereldkampioen oplevert. Ik vind dat darten echt een programma in de categorie “En nu weet ik echt niet meer wat ik moet doen dus ik ga darten kijken”

Geef een reactie