Press "Enter" to skip to content

Symphonic Echoes of Pink Floyd

De kans is klein dat ik Pink Floyd nog eens zal zien optreden. Om een of andere reden treden ze liever alleen op, dan samen. Gelukkig hebben ze wel toesteming gegeven aan het Noord Nederlands Orkest om hun muziek en naam te gebruiken voor een bijzonder cross-overproject.

Ik kan lang uitwijden over hoe mooi en ge-wel-dig het was, maar je had er eigenlijk bij moeten zijn. Sorry. 🙂

Gelukkig hebben we nog filmpjes van een optreden bij Pauw en Witteman en een reportage bij RTV Noord.

One Comment

 1. Peet Peet 21 september 2007

  Net terug van openlucht concert van het NNO met “Symphonic echoes of Pink Floyd” project.
  Kosten nog moeite gespaard: een groot drijvend podium, strakke lichtsetup, kortom een totaalbudget besteed waar we hier van mogen dromen.
  Dus…: je verwacht dan ook wel wat te zien en vooral te horen.
  Wel de zang van Antonie Kamerling kon me al niet bekoren, hier viel ie echt op naast Erik en Bert.
  Balans in het geluid was er totaal niet: de zangpartijen en gitaarpartijen lagen er duimendik en schreeuwend hard bovenop, het NNO fungeerde meestal als “achtergrond-bandje” en alleen in de rustige openingen was er wat te horen van het volledig aanwezige NNO in hun volle bezetting.
  Geen enkele subtiel “kippenvel” moment beleefd.
  Af en toe deed het je echt zeer aan de oren en leek het wel of het meyer systeem van Hof over z’n nek ging. (The Trial en another b.v.)
  Zo veel top en proffesioneel materieel, zo veel kosten gemaakt en dan zo’n magere spiegel van de geweldige nummers van floyd ??
  Natuurlijk zijn er door producers en techniek wel weer excuses te vinden: buiten, wind, etc, etc; bull natuurlijk met zo’n perfect brok techniek in handen is het resultaat gewoon om je te schamen.
  Waarom hier in dit forum?, wel het NNO & hof hebben zelf geen enkele mogelijkheid om publiekelijk opmerkingen te geven, recenties zijn dus alleen maar lovend…., en de concerten gegeven door jullie als amateurs laten een diepe indruk achter, wat van dit concert in Sneek beslist niet kan worden gezegd.

  jammer,

Geef een reactie