Press "Enter" to skip to content

Ik kan niet zonder Oprah

Ik kijk al jaren stiekem naar Oprah. Eigenlijk mocht niemand dat weten. Maar daar heb je helemaal niets aan. Je kunt er beter eerlijk over zijn. Oprah maakt perfect televisiebehang.

RTL4 zendt Oprah ’s middags vanaf een uur of 3 uit. Een ideaal tijdstip. Zo’n moment dat mooi tussen het middag- en avondeten valt. Je hebt tijd genoeg gehad om wat aan het huishouden te doen. En het eten kan nog even wachten. Kopje thee en koekjes erbij en je bent zo een uur verder.

Oprah heeft eigenlijk het blog uitgevonden. Toen ze succes kreeg met haar programma is ze gaan doen wat ze zelf leuk vond. Het gaat vaak over haarzelf, haar gewicht en hoe zijn in het leven staat. Een mooiere omschrijving van een blog kan ik niet bedenken.

Hoogtepunten zijn shows met Dr Oz. Hij kan op een simpele manier uitleggen wat wel en niet goed voor je is. En vooral waarom het belangrijk is om gezond te leven. Hij lijkt wel wat op de broer van Quentin Tarantino (inclusief stem).

Verder kun je Oprah best missen in je leven. Het is er meestal op als ik werk en dan heb ik geen ontwenningsverschijnselen. Af en toe blijf ik hangen als het er ’s avonds op is.

En altijd als ik naar de aftiteling kijk, dan vraag ik mij af waarom ik ben blijven kijken.

2 Comments

  1. Kwebbel Kwebbel 27 januari 2010

    Je kijkt en wacht tot je cadeautjes krijgt van Oprah?

    • Bjorn Bjorn 27 januari 2010

      En elke keer ligt er alleen maar stof onder de bank. *snif*

Geef een reactie