Press "Enter" to skip to content

Lebbis en Jansen

Alles verdient een goed eind. Mooi, snel, om te lachen, maar het moet bovenal goed zijn. Een abrubt eind, is geen goed eind. Het publiek een gelukkig nieuwjaar wensen na een oudjaarsconferance is toepasselijk, maar dat mag alleen als het een goede afronding is van een goed eind.

Bij het publiek was er vanavond in de Stadsschouwburg vreselijk sprake van verwarring. Het begin was goed: een leuk meezingliedje. Het middenstuk was meer dan heel behoorlijk. Maar dat slot… Ze zwaaiden naar het publiek, het licht ging aan en er kwam een dame met twee bossen bloemen het podium op (Iets dat volstrekt zinloos was, want een half uur later begonnen ze weer van voren af aan met een vers publiek. Misschien dat zij een goed eind krijgen.) en toen was het afgelopen. Mensen moesten elkaar aansporen om weg te gaan. Er zaten veel vrekken in het publiek die bang waren de encore te missen.

(Zo! Nu eindig ikzelf ook maar eens slecht. Gelukkig nieuwjaar!)

One Comment

  1. Bjorn Bjorn 15 december 2003

    Het resultaat is met oud en nieuw te zien op Nederland 3. Het was heel leuk hoor, alleen het eindigde alsof de tekst op was.

Geef een reactie