Press "Enter" to skip to content

Knocked Up moet je zien!

knocked-up_katherine-heigl_leslie-mann.jpg

Vanmorgen zijn we naar een speciale voorpremière van Knocked Up geweest. Eleanor had via de Viva kaartjes gewonnen. Het leek haar zo’n leuke film omdat ze Katherine Heigl zo leuk vindt. Dat snap ik wel.

Knocked Up is echt een aanrader. Zeker als je kinderen hebt. Ik heb me enorm bescheurd toen de net zwangere Katherine Heigle bij de gynacoloog komt. Op het moment dat hij onder het doekje duikt voor een inwendige echo zegt hij: “Je lijkt inderdaad op je zus”.

27 september in de bioscoop

Ik heb er trouwens geen probleem mee dat Eleanor fan is van Katherine Heigl. Maar het is natuurlijk een beetje vreemd. Voor mij. Ik blijf een man, dus de eerste associatie die ik met haar heb is: “lekker wijf”. Ik weet eigenlijk wel zeker dat Eleanor die niet heeft. Hoogstens vindt ze haar een knappe vrouw. Daar zit dus blijkbaar nog wat voor. Heeft ze een soort humor die ik niet zie? Ik heb me bescheurd om de film, maar daar kun je gewoon een goede scriptschrijver voor vragen. Ik ben dus een beetje in de war.

Misschien moet ik Eleanor dit maar niet vertellen. Dan zit je toch anders naar Grey’s Anatomy te kijken. Dan moet Eleanor lachen omdat Isobel (gespeeld door K.H., red) met een co-assistent de bezemkast in duikt om de koffer in te duiken. Waarom moet ik dan nog lachen? Is het grappig dat ze last van de hormonen heeft door een hittegolf? Kortom: de wereld is 360 graden gedraaid en staat overdwars op zijn kop.

Eigenlijk moet ik niet zeuren. We zijn een keer naar The Corrs geweest. Mijn toemalige collega’s prezen mij gelukkig met een vriendin die mij meeneemt naar een concert met drie zulke mooie vrouwen. Ik ga dus de verzamelde werken van K.H. op DVD aanschaffen. Te beginnen met Under Siege 2. Kwaliteit, dus.

Gelukkig zijn er al drie seizoenen van Grey’s Anatomy.

Be First to Comment

Geef een reactie