Press "Enter" to skip to content

Ik ben een Buzzer

Ik heb me een tijd geleden ingeschreven op Buzzer.nl. Het idee was dat ik op die manier gratis spullen kon proberen en dat ik jullie dan zou vertellen dat het helemaal geweldig was. Of niet. Ik dacht namelijk dat ik de maas in het concept had gevonden.

Dit was het idee: Buzzer stuurt mij een gratis nieuwe Gillette, ik probeer hem en vertel jullie dat hij niet kan tippen aan mijn oude Gillette en mijn Philips Coolskin. Ik zou de miljoenenverslindende campagne in mijn eentje door de plee spoelen met één simpel berichtje op Tiepvoud. Easy does it. David Beckham pack you bags!

“Het falen van het product moet je van begin tot eind beleven.” dacht ik toen ik in ontbloot bovenlijf voor de spiegel stond. Maar toen gebeurde wat ik stiekem al wel gedacht had: de nieuwe Gillette Fusion scheert goed. Ik beleefde geen wauw-moment, maar hij doet het beter dan de oude. Het is dus waar: 6 mesjes zijn beter dan 4! Volgens Buzzer is de speciale precision-trimmer de “feature om over te buzzen”. Ik heb dat eerlijk gezegd nog niet geprobeerd, maar aan het getrimde smoelwerk van Erben Wennemars te zien, moet dat wel ge-wel-dig zijn.

Ik ben dus gefaald in mijn opzet. Mijn kin is glad, Erben Wennemars is zo aerodynamisch dat hij Nederlands Kampioen wordt en ik zit wil toch minstens één persoon vertellen dat de Gillete Fusion “een geinig scheermessie” is.

Volgens mij ben ik een buzzer van niks. Hoewel?
Vind je dat ook een mooi flyertje? Pappa heeft er nog veel meer, hoor.

2 Comments

  1. Manon (BuzzBooster) Manon (BuzzBooster) 21 februari 2007

    Hahaha, goed te horen dat je ook zo enthousiast bent over de Gillette Fusion!

    Heb je al gerapporteerd? 😉

  2. Janneke (Buzzbooster) Janneke (Buzzbooster) 7 april 2007

    Ik zie dat mijn collega booster hier ook al is geweest :).. Jammer genoeg niet zoveel reactie’s. Maar een leuk berichtje hoor!

    Groetjes Janneke (BuzzBooster)

Geef een reactie