Hij gaat lekker

Ron Brandsteder speelt Heartbeat en wint een ronde.

“Hij gaat lekker.”

Ik zie opeens een wankele toren van Pisa die wordt geflankeerd door een bruid en bruidegom in vol ornaat. Er zijn nog twee poppetjes over.

“Hij gaat lekker.”

De bruid zet haar laatste mannetje neer. De spanning is te snijden.

“Hij gaat lekker.”

De bruidegom is aan zet. Zijn arm reikt naar de wankele toren. Zijn knie stoot tegen de tafel. De hele flikkerse boel valt om. De tropische reis gaat niet door.

“Hij gaat lekker.”

6 Comments

Add yours →

  1. volgens mij hebben we hier te maken met een Honeymoon quiz fan! 🙂

  2. *Zingend*

    “Maar engelen bestaan niet…”

  3. Ron B. zorgt bij mij altijd voor jeuk…

  4. Ron Brandstichter? Leeft die nog? 😉

  5. Ik heb de laatste tijd steeds meer het paranoide gevoel dat het allemaal opgezet is, dat soort programma’s. Dat is begonnen bij Jerry Springer. Daar komen uitsluitend nog acteurs. Niet alleen in de show maar ook het publiek wat er zit krijgt betaald om te klappen. De enige die nog echt is is de kijker die niet weet dat ie belazerd wordt.

    Dat zelfde heb ik met Idols. En nu jij het er over hebt, die Honeymoonquiz, als je er goed over nadenkt ga je als normaal mens toch niet in zo’n show! Dat waren vast ook al allemaal acteurs.

  6. Hij gaat lekker” is een signaalwoord! Als Ron dat zegt moet je voor antwoord B gaan! De Honeymoon Quiz was voor opgezet. Net als die kuchende deelnemers aan Weekend Miljonairs!

Geef een reactie