Press "Enter" to skip to content

Herman Finkers

Ik had Herman Finkers nog nooit in het echt gezien. Toen hij met pauze ging had ik uberhaupt nog nooit een schouwburg van binnen gezien en daarna hield zijn pauze maar aan.

Je kunt zijn humor leuk vinden of niet, Herman Finkers blijft sympatiek. Wat mij betrfeft zo sympatiek dat hij op 1 staat in mijn lijst van “favoriete buurmannen die waarschijnlijk nooit bij mij in de straat zullen wonen”. Je kunt niet alles hebben.

Maar wel, een overigens felbegeerd, kaartje voor zijn voorstelling. Herman Finkers is een stuk serieuzer geworden. Niet minder grappig, maar ze gaan over zwaardere onderwerpen. Die daardoor schijnbaar luchtig worden, trouwens. Zijn typische humor blijft overigens als een paal boven water staan. Wat me opviel was dat hij het een stuk meer over seks heeft. De geslachtdelen vlogen me bij tijd en wijle om de oren.

Ik heb een geweldige avond gehad. Een avond die hij in stijl afsloot met een geweldig sterk slotnummer waarin hij duidelijk dieper gaat dan de meligheid die we vroeger van hem kenden.

2 Comments

  1. mack mack 6 november 2007

    Zoals je misschien gelezen hebt ben ik er twee maanden geleden ook geweest. Geweldige show, ik had liever the Police gemist dan deze show.
    Hij ontkende trouwens van de week in DWDD dat hij het meer over sex heeft. Sexualiteit wel, maar dat was heel wat anders.

  2. Bjorn Bjorn 7 november 2007

    Dat heb ik ook gezien. Maar wat het publiek betreft is dat hetzelfde.

Geef een reactie