Press "Enter" to skip to content

En ik maar denken dat het Songfestival voor homo’s is

Je scoort tegenwoordig op het Songfestival alleen maar met lekkere wijven. En dat is waar het fout is gegaan met Sieneke. Jammer. En om bizarre redenen voorspelbaar.

Sieneke is een leuke meid om te zien, maar ze straalt geen seks uit. Ook lastig met een levend orgel op de achtergrond. Sieneke straalt eerder iets CDA’erigs uit. Ze zou het ook goed doen op de cover van de Kampioen. Maar in een te kort rokje op de cover van FHM zie ik haar niet staan.

In Oost-Europa hebben ze wel door wat scoort. Die oostblokkers hebben betere songfestivalnichten dan wij. En dat vind ik opvallend. Hebben wij het Songfestival niet roze gemaakt?

Ik vind het schókkend dat volksstammen nichten stemmen op lekkere wijven. Stemmen op een Israëlisch jongetje van 27, begrijp ik wel. Maar waarom al die vrouwen die hun sexapeal pushuppen?

Sieneke is de hele avond trending topic geweest op Twitter, maar daarmee ga je niet door naar de finale. We gaan uberhaupt al jaren niet naar de finale. Zullen volgend jaar het Songfestival links laten liggen? Dan maken we van Canal Pride 2011 een extra dolle boel.

Met Sieneke op de ANWB-boot. Wordt en giller.

4 Comments

 1. mack mack 31 mei 2010

  Wat is er met jou aan de hand de laatste tijd? Je schrijft ineens zo anders? Niet beter of slechter, maar anders.

  • Bjorn Bjorn 1 juni 2010

   Geen idee, joh. Natuurlijke ontwikkeling? Ben je er blij mee?

 2. mack mack 1 juni 2010

  Nou, ik moet er een beetje aan wennen. Alles is toch wel goed met je?

  • Bjorn Bjorn 1 juni 2010

   @Mack, ja hoor, maak me allen boos om politiek af en toe.
   @Ricardo Koel 🙂

Geef een reactie