Press "Enter" to skip to content

Australia’s Next Top Model lijkt op een kangoeroe

Het kan Eleanor en mij niet veel schelen uit welk land of werelddeel ze komen: wij kijken naar iedere serie van Huppeldepup’s Next Top Model. Maar in Australië kunnen ze er geen zak van. Daar stonden twee lelijkerds in de finale.

Ze waren  niet echt lelijk, maar ik heb mooiere vrouwen gezien. Hoe kan dat dan toch? Hoeft een model dan geen lekker ding te zijn? Heb ik sinds Eleanor te hoge eisen? Is liefde echt blind? Heb ik dat dan de helft van mijn leven fout gehad? Moet ik alsnog mijn spreekbeurt over Cindy Crawford bij Engels op de Havo overdoen? Ik ben danig in de war.

Het kan natuurlijk aan de sponsor liggen. Als Dove er geld in stopt, dan wordt het zo’n “normale vrouw” met rondingen. Kan leuk zijn, maar dat was hier niet het geval. Ze waren allebei dun. Het typetje dun dat best gevormd lijkt als je er weinig stof over drapeert.

Volgens mij ligt het aan het programma. Ze leggen heel veel nadruk op het gekat tussen de meisjes onderling, dat ze vergeten de mooiste te kiezen. Het model dat de vuilste streken uithaalt blijft over. Zo’n 3 uitzendingen voor het eind gaat de jury lovend over haar praten, om aan het eind niet voor schut te staan.

Ik ben heel bang voor het signaal dat hierdoor wordt afgegeven. Krijg je straks missen die een uitgekiend en doorwrocht plan hebben voor wereldvrede? Dat zou vreselijk zijn! Vrouwenemancipatie, daar ben ik helemaal voor, maar laat een verkiezing van het mooiste meisje vooral een verkiezing van het mooiste meisje blijven!

7 Comments

 1. Smitsky Smitsky 11 januari 2010

  Ja, ze heeft een overbite. Hebben kangoeroes dat ook?

  • Bjorn Bjorn 11 januari 2010

   Je bent in de war met walibi’s

 2. mack mack 11 januari 2010

  Tammar betekent ook kangoeroe. Dus dat belooft nog wat.

 3. Emma Emma 12 januari 2010

  Wij gewone mensen kijken vooral naar een mooie, fijne, lieve en/of leuke uitstraling. In dit soort programma’s gaat het vooral om maten. Volgens mij is dat waar de kneep te vinden is.

 4. David David 12 januari 2010

  Na het verbannen van BN’ers je heil maar gezocht bij BA’ers?

 5. Bjorn Bjorn 12 januari 2010

  @Mack Die gaat vast flink op haar bed springen

  @Emma Volgens mij mag je op de plekken van de maten niet knijpen tenzij het model jou ook aardig vindt.

  @David Ten tijde van de opnamen waren ze nog niet bekend. Maar nu lul ik als een politicus. Sorry.

 6. Kwebbel Kwebbel 12 januari 2010

  Hadden ze wel een buideltje?

Geef een reactie