Enter Sandman door Jimmy Fallon en Metallica

John Denver, thuis op een zondagmorgen

John Denver. Ik kan niet zeggen dat ik veel met hem had. Wanneer ik aan hem dacht, schoten er meestal vier dingen door mijn hoofd. En dat is best veel.

Read More

Hunkeren met Hunkemöller 

Hunkemöller heeft een nieuwe commercial. Hij zit tjokvol met sexy modellen die zich klaarmaken voor een braparty. Ik vraag me af voor wie is deze reclame bedoeld: vrouwen of mannen?

Read More

Jonathan Jeremiah

A Solitary Man van Jonathan Jeremiah draai ik helemaal grijs. Voor zo ver dat gaat met iTunes.

Read More

Het Stadskanaal van Bobbi Eden

Ik lees graag biografieën. Zo ook die van Bobbi Eden, bekend van vermaak voor volwassenen, een reality-soap en een boek, dus. Er stonden geen plaatjes in, dus het meest opvallende aan haar verhaal was uiteindelijk dat ze in Stadskanaal heeft gewoond.

Read More

Hey Jack!

On The Road maakte midden in mijn studententijd een onuitwisbare indruk. De geweldige flow waar het boek je in sleurt  en het gevoel van vrijheid waar de beatgeneratie door opbloeide, inspireerden mij mateloos. Twintig jaar raakte ik het boek niet aan. Deze week durfde ik het eindelijk.

Read More

De helaasheid van een ongelezen boekenweekgeschenk

Tot mijn schrik is het alweer boekenweek. Ik zag deze poster bij de bieb. En het boekenweekgeschenk van vorig jaar ligt nog onaangeroerd naast mijn bed. Gezien het afgelopen jaar is dat opmerkelijk.

Read More

Metallica probeert shoppen cool te maken

Metallica_One_Alternate_Lyrics

Mijn lijstje voor de Top 2000

Instructiefilmpje Blendle uit de jaren ’80 teruggevonden