Bjorn!

Het leukste dat je kunt worden is jezelf

Category

Beleefd

Enter Sandman door Jimmy Fallon en Metallica

John Denver, thuis op een zondagmorgen

John Denver. Ik kan niet zeggen dat ik veel met hem had. Wanneer ik aan hem dacht, schoten er meestal vier dingen door mijn hoofd. En dat is best veel.

Hunkeren met Hunkemöller 

Hunkemöller heeft een nieuwe commercial. Hij zit tjokvol met sexy modellen die zich klaarmaken voor een braparty. Ik vraag me af voor wie is deze reclame bedoeld: vrouwen of mannen?

Jonathan Jeremiah

A Solitary Man van Jonathan Jeremiah draai ik helemaal grijs. Voor zo ver dat gaat met iTunes.

Het Stadskanaal van Bobbi Eden

Ik lees graag biografieën. Zo ook die van Bobbi Eden, bekend van vermaak voor volwassenen, een reality-soap en een boek, dus. Er stonden geen plaatjes in, dus het meest opvallende aan haar verhaal was uiteindelijk dat ze in Stadskanaal heeft… Continue Reading →

Hey Jack!

On The Road maakte midden in mijn studententijd een onuitwisbare indruk. De geweldige flow waar het boek je in sleurt  en het gevoel van vrijheid waar de beatgeneratie door opbloeide, inspireerden mij mateloos. Twintig jaar raakte ik het boek niet aan…. Continue Reading →

De helaasheid van een ongelezen boekenweekgeschenk

Tot mijn schrik is het alweer boekenweek. Ik zag deze poster bij de bieb. En het boekenweekgeschenk van vorig jaar ligt nog onaangeroerd naast mijn bed. Gezien het afgelopen jaar is dat opmerkelijk.

Metallica probeert shoppen cool te maken

Mijn lijstje voor de Top 2000

Instructiefilmpje Blendle uit de jaren ’80 teruggevonden

© 2017 Bjorn! — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑